Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπαράκ Ομπάμα «πρωταγωνιστεί» σε σκηνές της γέννησης του Ιησού στη Νάπολη

Ο Μπαράκ Ομπάμα «πρωταγωνιστεί» σε σκηνές της γέννησης του Ιησού στη Νάπολη

Στους δρόμους της Νάπολης, Ιταλοί καταστηματάρχες έχουν ξεκινήσει να στολίζουν χριστουγεννιάτικα τις προθήκες των καταστημάτων τους. Φέτος, οι παραδοσιακές σκηνές της γέννησης (του Χριστού) περιλαμβάνουν μια έκπληξη –μια μινιατούρα του νεοεκλεγέντος Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, τοποθετημένου ανάμεσα στα πρόβατα και το βρέφος Ιησού.

Στους δρόμους της Νάπολης, Ιταλοί καταστηματάρχες έχουν ξεκινήσει να στολίζουν χριστουγεννιάτικα τις προθήκες των καταστημάτων τους.

Φέτος, οι παραδοσιακές σκηνές της γέννησης (του Χριστού) περιλαμβάνουν μια έκπληξη –μια μινιατούρα του νεοεκλεγέντος Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, τοποθετημένου ανάμεσα στα πρόβατα και το βρέφος Ιησού.

Από τον 19ο αιώνα τεχνίτες σκαλίζουν εικόνες της Γέννησης στην οδό Σαν Γκρεγκόριο Άρμενο και συχνά χρησιμοποιούν την τέχνη τους για να σχολιάσουν την επικαιρότητα.

Μετά την επανεκλογή του Μπαράκ Ομπάμα, η φιγούρα του Αμερικανού προέδρου έκανε γρήγορα την εμφάνισή της στις σκηνές της Γέννησης.

Όσο για τον αντίπαλό του, τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο, Μιτ Ρόμνεϊ; «Για όσους αναζητούν μια καλή ευκαιρία, μεγάλες εκπτώσεις θα γίνουν στις φιγούρες του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου -εάν υπάρχουν πελάτες για αυτές» αστειεύονται Ιταλοί καταστηματάρχες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024