«Όχι» στη μετακίνηση οπαδών στους αγώνες ΠΑΟ-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό Β.-Λάρισα από Γ.Ιωαννίδη
Με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών και η διάθεση εισιτηρίων στον ΠΑΟΚ και την Λάρισα, για τις αναμετρήσεις τους με τον Παναθηναϊκό για τη Σούπερ Λίγκα (11η αγωνιστική, 18 Νοεμβρίου, στο ΟΑΚΑ) και Νίκη Βόλου για τη Β' Εθνική κατηγορία (9η αγωνιστική, 18 Νοεμβρίου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο), αντίστοιχα.
Με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών και η διάθεση εισιτηρίων στον ΠΑΟΚ και την Λάρισα, για τις αναμετρήσεις τους με τον Παναθηναϊκό για τη Σούπερ Λίγκα (11η αγωνιστική, 18 Νοεμβρίου, στο ΟΑΚΑ) και Νίκη Βόλου για τη Β’ Εθνική κατηγορία (9η αγωνιστική, 18 Νοεμβρίου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο), αντίστοιχα.
Ο κ. Ιωαννίδης έλαβε την απόφαση αυτή, ύστερα από εισήγηση των αρμοδίων αστυνομικών αρχών, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης καοι ασφάλειας,
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.