Ο Ηλυσιακός δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Παπανικολάου
Τη στήριξή του στον Δημήτρη Παπανικολάου εξέφρασε ο προέδρος της ΚΑΕ Ηλυσιακός, Παντελής Γαμπιεράκης, ξεκαθαρίζοντας πως θα γίνει δεκτή η παραίτηση του νεαρού τεχνικού! Μπορεί λοιπόν, ο Έλληνας προπονητής να έδωσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν θα συνεχίζει να προπονεί τον Ηλυσιακό. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας των Ιλισίων, αναφέρει πως η παραμονή του Παπανικολάου στον πάγκο του συλλόγου, αποτελεί προσωπική του επιθυμία και πως επιθυμεί να βαδίσει στο πλάνο που χαράχτηκε το καλοκαίρι.
Τη στήριξή του στον Δημήτρη Παπανικολάου εξέφρασε ο προέδρος της ΚΑΕ Ηλυσιακός, Παντελής Γαμπιεράκης, ξεκαθαρίζοντας πως θα γίνει δεκτή η παραίτηση του νεαρού τεχνικού! Μπορεί λοιπόν, ο Έλληνας προπονητής να έδωσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν θα συνεχίζει να προπονεί τον Ηλυσιακό.
Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας των Ιλισίων, αναφέρει πως η παραμονή του Παπανικολάου στον πάγκο του συλλόγου, αποτελεί προσωπική του επιθυμία και πως επιθυμεί να βαδίσει στο πλάνο που χαράχτηκε το καλοκαίρι.
Αναλυτικά:
«Η παραίτηση του Δημήτρη Παπανικολάου δεν γίνεται αποδεκτή. Αποτελεί προσωπική μου επιθυμία και επιδίωξη, η ομάδα να συνεχίσει με προπονητή τον Δημήτρη, βαδίζοντας με συνέπεια στο πλάνο που χαράξαμε από το καλοκαίρι για την επίτευξη των στόχων του Ηλυσιακού».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εντός τριών μηνών η εκδίκαση υποθέσεων που εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα – Τι προβλέπει η ρύθμιση
- Λίβανος: Νέο γύρο συνομιλιών 14-15 Μαΐου στην Ουάσιγκτον ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ
- Basketball Champions League: Αυτά είναι τα χρήματα που θα πάρει ο νικητής του Final 4
- Σε ποιες άλλες υποθέσεις εμπλέκονται οι τρεις συλληφθέντες για τη δολοφονία Μοσχούρη – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
- Τελευταίο αντίο στον παπά-Τσάκαλο – Εφερε την ανατροπή με το ξύπνα παπά, ξύπνα λαέ, είπε ο γιος του
- Τα συλλυπητήρια της ΕΣΗΕΑ για τον θάνατο του δημοσιογράφου και συγγραφέα Δημήτρη Γκιώνη
