Κεφάλαια 4,062 δισ. ευρώ άντλησε ο ΟΔΔΗΧ από τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων
Κεφάλαια συνολικού ύψους 4,062 δισ. ευρώ άντλησε την Τρίτη ο ΟΔΔΗΧ από τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας τεσσάρων και 13 εβδομάδων. Συνολικά, μαζί με τις συμπληρωματικές προσφορές που θα πάρει ο ΟΔΔΗΧ την Πέμπτη, το συνολικό ποσό της δημοπρασίας θα ανέλθει στα 5 δισ. ευρώ.
Κεφάλαια συνολικού ύψους 4,062 δισ. ευρώ άντλησε την Τρίτη ο ΟΔΔΗΧ από τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας τεσσάρων και 13 εβδομάδων.
Από τα έντοκα γραμμάτια διάρκειας ενός μήνα ο ΟΔΔΗΧ συγκέντρωσε 2,762 δισ. ευρώ. Το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 3,95%.
Από τα έντοκα διάρκειας 13 εβδομάδων αντλήθηκαν 1,3 δισ. ευρώ. Το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 4,2% ή 0,04% χαμηλότερα από την προηγούμενη αντίστοιχη δημοπρασία τον Οκτώβριο.
Η έκδοση των ΕΓΔ 13 εβδομάδων ήταν ύψους 1 δισ. ευρώ και των τεσσάρων εβδομάδων ύψους 2,125 δισ. ευρώ.
Συνολικά. μαζί με τις συμπληρωματικές προσφορές που θα πάρει ο ΟΔΔΗΧ την Πέμπτη, το συνολικό ποσό της δημοπρασίας θα ανέλθει στα 5 δισ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πέθανε η Γωγώ Μαστροκώστα
- Μπαρτζώκας: «Θέλω να αφιερώσω την κούπα σε ένα αγαπημένο άνθρωπό μας…»
- Ξυπόλητος ο Χολ: Πού έδωσε τα παπούτσια του ο Αμερικανός
- Φουρνιέ: «Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»
- Βασιλιάς της Ευρώπης ο Θρύλος – «Καίγεται» ο Πειραιάς
- Αντετοκούνμπο: «Εκπληκτική η ατμόσφαιρα – Η Euroleague πρέπει να κάνει το Final Four κάθε χρόνο στην Αθήνα!»
- Η κούπα της Euroleague στα αποδυτήρια του T-Center: Πανευτυχείς οι «ερυθρόλευκοι» (pics)
- «Βγάζοντας το καπέλο» στον Άλεκ Πίτερς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442