Ισοπαλία στο Βαγιαδολιδ-Βαλένθια, πριν τις αναμετρήσεις των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ
Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στο Βαγιαδολίδ μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες» προηγήθηκαν στο 14ο λεπτό με τον Σισοκό, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 65' με πέναλτι του Πέρεζ.
Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στο Βαγιαδολίδ μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες» προηγήθηκαν στο 14ο λεπτό με τον Σισοκό, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 65′ με πέναλτι του Πέρεζ.
Συνοπτικά στις αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής στην primera division, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Η Ισπανίδα Τζούντιτ Ρομάνο Γκαρθία έχει καταφέρει να τα προλαβαίνει όλα, ακόμη και ως μητέρα δυο κοριτσιών: «Μητέρες μου έλεγαν συχνά να πλένω τα πιάτα»
Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογική σημασία, Εθνική πόλο Γυναικών νίκησε 22-16 την Ιαπωνία στην τελευταία ημέρα της προκριματικής φάσης του World Cup (Division 1) στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.