Διαδηλωτές παραμένουν στο Σύνταγμα μετά την ολοκλήρωση των συλλαλητηρίων
Την ώρα που η συζήτηση του προϋπολογισμού 2013 συνεχίζεται στην Ολομέλεια της Βουλής, ορισμένοι διαδηλωτές παραμένουν στο Σύνταγμα. Νωρίτερα, ολοκληρώθηκαν τα συλλαλητήρια ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ κατά των μέτρων που περιλαμβάνονται στον προϋπολογισμό. Άνοιξαν όλες οι βασικές αρτηρίες του κέντρου. Κλειστός παραμένει ο σταθμός του μετρό Σύνταγμα. Παρακολουθείστε ζωντανά τη συζήτηση στην Ολομέλεια, που ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα με ονομαστική ψηφοφορία.
Την ώρα που η συζήτηση του προϋπολογισμού 2013 συνεχίζεται στην Ολομέλεια της Βουλής, ορισμένοι διαδηλωτές παραμένουν στο Σύνταγμα. Νωρίτερα, ολοκληρώθηκαν τα συλλαλητήρια ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ κατά των μέτρων που περιλαμβάνονται στον προϋπολογισμό.
Άνοιξαν όλες οι βασικές αρτηρίες του κέντρου. Κλειστός παραμένει ο σταθμός του μετρό Σύνταγμα, άνοιξαν Πανεπιστήμιο και Ευαγγελισμός.
Από τις 18:30 χιλιάδες διαδηλωτές βρίσκονταν συγκεντρωμένοι στην πλατεία Συντάγματος. Στην πάνω πλευρά της πλατείας (Αμαλίας) συγκεντρώθηκαν οι διαδηλωτές που συμμετέχουν στην συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και στην κάτω πλευρά της πλατείας (Σταδίου) τα μέλη του ΠΑΜΕ.Περίπου στις 19:30 ομάδα διαδηλωτών έριξαν τα κάγκελα που έχουν στηθεί μπροστά από το προαύλιο της Βουλής. Οι αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν τους διαδηλωτές, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί σοβαρό επεισόδιο.
Το ΠΑΜΕ ολοκλήρωσε το συλλαλητήριό του περίπου στις 20:00 και τα μέλη του αποχώρησαν από την πλατεία Συντάγματος.
Εν συνεχεία ολοκληρώθηκαν τα συλλαλητήρια της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
Την ώρα των ομιλιών των πολιτικών αρχηγών στην Ολομέλεια της Βουλής αρκετοί διαδηλωτές παρέμεναν επί της λεωφ. Αμαλίας στο Σύνταγμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Οδηγός ανθρωπιστικής βοήθειας πυροβολήθηκε στο κεφάλι από στρατιώτη του Ισραήλ ενώ στέκονταν με τα χέρια ψηλά
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Volkswagen: Εγκρίθηκαν μέτρα εξυγίανσης χωρίς, προς το παρόν, απολύσεις και κλείσιμο εργοστασίων
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ανάβει πράσινο φως για τις αντιδημαρχίες
- Ερντογάν: Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις σε KAAN και F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442