Νοκ άουτ ο Τοτσέ από το ματς του ΠΑΟ με την Κέρκυρα
Χωρίς τον Χοσέ Τοτσέ που υπέστη αιμάτωμα στην δεξιά γαστροκνημία θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην Κέρκυρα με αποτέλεσμα την θέση του στο αρχικό σχήμα θα διεκδικείο ο Φορναρόλι. Ο Ισπανός φορ δέχθηκε ένα πολύ δυνατό χτύπημα στο 20ο λεπτό του αγώνα με τη Λάτσιο και αντικαταστάθηκε από τον Πετρόπουλο, με το ιατρικό τιμ να του κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις ούτως ώστε να βγάλει την διάγνωση. Η οποία αναφέρει πως ο επιθετικός του «τριφυλλιού» θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων σε 4-5 με μέρες.
Χωρίς τον Χοσέ Τοτσέ που υπέστη αιμάτωμα στην δεξιά γαστροκνημία θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην Κέρκυρα με αποτέλεσμα την θέση του στο αρχικό σχήμα θα διεκδικείο ο Φορναρόλι.
Ο Ισπανός φορ δέχθηκε ένα πολύ δυνατό χτύπημα στο 20ο λεπτό του αγώνα με τη Λάτσιο και αντικαταστάθηκε από τον Πετρόπουλο, με το ιατρικό τιμ να του κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις ούτως ώστε να βγάλει την διάγνωση.
Η οποία αναφέρει πως ο επιθετικός του «τριφυλλιού» θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων σε 4-5 με μέρες.
Το ιατρικό ανακοινωθέν του Παναθηναϊκού: «Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Χοσέ Τοτσέ, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί αιμάτωμα στη δεξιά γαστροκνημία, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Lazio – Παναθηναϊκός. Ο παίκτης θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία και αναμένεται να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων σε 4 έως 5 ημέρες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χωρίς Φουρνιέ, Μιλουτίνοφ και Γουόκαπ στη Ρόδο ο Ολυμπιακός
- Μουρίνιο: «Μου έκανε πρόταση ανανέωσης η Μπενφίκα, αλλά…»
- Μουρ: «Λατρεύω το ελληνικό φαγητό – Ο Τρινκιέρι είναι ξεχωριστός προπονητής»
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί – Μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα» (vid)
- Ισραηλινά ΜΜΕ: «Θα παραιτηθεί ο Αταμάν όπως υποσχέθηκε;»
- Ποιος είναι ο DJ που έρχεται στο ΟΑΚΑ για το Final Four της Euroleague (pic)
- Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Γιουσούφ Γιαζίτζι
- Τελειώνει ο Κόλμαν από την Έβερτον μετά από 17 χρόνια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442