Να προσέχουν τις δηλώσεις τους συστήνει στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο Δ.Παπαδημούλης
«Ατυχή» χαρακτήρισε ο Δημήτρης Παπαδημούλης τη δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη ότι «δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε». Μιλώντας στον Βήμα 99,5, ο Δημήτρης Παπαδημούλης συνέστησε στα στελέχη του κόμματος να είναι πιο προσεκτικά στις διατυπώσεις τους.
«Ατυχή» χαρακτήρισε ο Δημήτρης Παπαδημούλης τη δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη ότι «δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε».
Μιλώντας στον Βήμα 99,5, ο Δημήτρης Παπαδημούλης συνέστησε στα στελέχη του κόμματος να είναι πιο προσεκτικά στις διατυπώσεις τους.
Ο κ.Λαφαζάνης εξαπέλυσε την Πέμπτη μία «ρουκέτα» τόσο κατά του κόμματός του, όσο και κατά του επικεφαλής του Αλέξη Τσίπρα.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο. Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε.»
Αργότερα ο κ. Λαφαζάνης επανήλθε με δηλώσεις του στον Real FM διευκρινίζοντας: «Είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κυβερνήσει και να κυβερνήσει θετικά ανοίγοντας νέους ορίζοντες για τη χώρα. Είπα ότι είμαστε ένα κόμμα που ξεκίνησε από το 4% και πήγε στο 27%. Είμαστε στα πρόθυρα να κυβερνήσουμε τη χώρα μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.
» Αν όμως έλεγα ότι είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύση σε όλα και απαντήσεις στα πάντα είναι υποκρισία».
«Έχουμε κάνει όμως μεγάλη προσπάθεια και προετοιμασία» πρόσθεσε και σημείωσε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να αποτελέσει την «αφετηρία μίας κυβερνητικής προσπάθειας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ευαγγελία Συριοπούλου: Η μητρότητα, η δουλειά κι ένας ρόλος που αλλάζει τις ισορροπίες
- Χωρίς Άλισον η Λίβερπουλ στους προημιτελικούς με την Παρί
- Η Tudor απογειώνεται με τους Flying Bulls
- Εντυπωσιακές εικόνες από την Τήνο: Η κακοκαιρία «μετέτρεψε» τη θάλασσα σε καφέ μέσα σε λίγα λεπτά
- ΔΥΠΑ: Μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη η προθεσμία για το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων
- Νέα σενάρια για Ολυμπιακό και Ρόντεν (vids)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη Βουλή τα διαβιβασιστικά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τις νέες δικογραφίες
- Υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης και Συνεργασίας μεταξύ ΔΑΟΕ και JTI Hellas
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442