Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έξω πάμε καλά, μέσα υπάρχει πόνος» λέει από την Ινδία ο βασιλιάς της Ισπανίας

«Έξω πάμε καλά, μέσα υπάρχει πόνος» λέει από την Ινδία ο βασιλιάς της Ισπανίας

Αναφορά στην εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που περνά η Ισπανία έκανε από τις μακρινή Ινδία ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος, διαπιστώνοντας ότι «όταν βρίσκεσαι εκτός βλέπεις πόσο καλή είναι η εικόνα της Ισπανίας. Μέσα υπάρχει πόνος, σου έρχεται να κλάψεις». Στη διάρκεια συζήτησης με δημοσιογράφους, ο βασιλιάς είπε ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από το να είμαστε αισιόδοξοι και να κοιτάξουμε μπροστά.

Αναφορά στην εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που περνά η Ισπανία έκανε από τις μακρινή Ινδία ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος, διαπιστώνοντας ότι «όταν βρίσκεσαι εκτός βλέπεις πόσο καλή είναι η εικόνα της Ισπανίας. Μέσα υπάρχει πόνος, σου έρχεται να κλάψεις».

Στη διάρκεια συζήτησης με δημοσιογράφους, ο βασιλιάς είπε ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από το να είμαστε αισιόδοξοι και να κοιτάξουμε μπροστά.

Στη διάρκεια των επαφών του με την πολιτική ηγεσία της Ινδίας, ο Χουάν Κάρλος μίλησε για τα επώδυνα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση Ραχόι:

«Έχουν τεράστιο πολιτικό κόστος. Και η Σόνια Γκάντι μού έλεγε ότι και εδώ χάνουν πολλούς ψήφους με τα μέτρα που λαμβάνουν. Όταν κλείνεις την κάνουλα έχεις κόστος, αλλά έτσι πρέπει να συνεχίσουμε για να έχουμε αποτελέσματα.»

Η αναφορά του στην πρόεδρο του κόμματος του Κογκρέσου, την Σόνια Γκάντι, έγινε λόγω των επώδυνων μεταρρυθμίσεων που προκαλεί η κυβέρνηση στο Νέο Δελχί, προκειμένου να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι οικονομία σημειώνει τους χαμηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης της τελευταίας δεκαετίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024