Ενα ντέρμπι διαφορετικό, ένα ντέρμπι «αιωνίων»
Παρά τις πολλές αλλαγές που έχουν φέτος Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός τίποτα δεν αλλάζει την αίγλη του μεταξύ του ντέρμπι. «Πράσινοι» και «ερυθρόλευκοι» παίζουν στο ΟΑΚΑ (18:45, ΝΕΤ) στο πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της χρονιάς, χωρίς Ομπράντοβιτς και Ίβκοβιτς αλλά με Διαμαντίδη-Σπανούλη αλλά και Σχορτσιανίτη, Περπέρογλου σε αντίθετα στρατόπεδα. Live από το sports.in.gr
Παρά τις πολλές αλλαγές που έχουν φέτος Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός τίποτα δεν αλλάζει την αίγλη του μεταξύ του ντέρμπι.
«Πράσινοι» και «ερυθρόλευκοι» παίζουν στο ΟΑΚΑ (18:45, ΝΕΤ) στο πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της χρονιάς, χωρίς Ομπράντοβιτς και Ίβκοβιτς αλλά με Διαμαντίδη-Σπανούλη αλλά και Σχορτσιανίτη, Περπέρογλου σε αντίθετα στρατόπεδα.
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με την παράδοση το ΟΑΚΑ θα αποτελέσει μεγάλο πλεονέκτημα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» μετράνε μόλις 3 «διπλά» μετά το 2000.
Μάλιστα, μόλις η μία από αυτές τις τρεις νίκες είναι σε πλέι οφ (ημιτελικός 2001-02 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 80-89) με τους «ερυθρόλευκους» να μην έχουν καταφέρει ποτέ να φύγουν νικητές σε τελικό πρωταθλήματος από το 2000 και μετά.
Στα αγωνιστικά Αργύρης Πεδουλάκης και Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, αν και ο Λάσμε δεν θα είναι στην αποστολή του «τριφυλλιού» καθώς είναι ακόμα ανέτοιμος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στον Ολυμπιακό ο Ζότα Σίλβα! (pic)
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
- Α1 πόλο γυναικών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Γαλλία και Μαρόκο είχαν αναμετρηθεί και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Ο Πάλμερ-Μπράουν είπε «όχι» σε πρόταση τουρκικής ομάδας και συνεχίζει στον Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442