Το in.gr Υγεία σας ευχαριστεί που επισκεφθήκατε το προφίλ του στο Facebook και λάβατε μέρος στην κλήρωση για να κερδίσετε δάκρυα ομορφιάς με υαλουρονικό οξύ 0,2%, προσφορά της εταιρείας The Eye Beauty Company.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και από την κλήρωση προέκυψαν 30 τυχεροί, οι οποίοι είναι:

 1. ΑΝΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ
 2. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟΥ
 3. ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
 4. Αναστασία Κακουλίδου
 5. Κωνσταντίνα Μακρή
 6. ΓΙΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
 7. ΑΘΗΝΑ ΒΕΡΤΣΕΤΗ
 8. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ
 9. ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
 10. ΑΡΧΟΝΤΩ ΓΟΥΛΑ
 11. Φούσκος Μανώλης
 12. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΑΝΑΛΗ
 13. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ
 14. ΚΑΣΚΑΣΙΑΔΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ
 15. ΜΑΡΙΑ ΡΟΥΚΑΚΙΑΝΑΚΗ
 16. ΕΡΜΟΛΑΟΣ ΙΑΤΡΟΥ
 17. Ιωάννα Μπουλούμπαση
 18. Mary Sapounioti
 19. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΓΓΑΡΗ
 20. KARRA PANAGIOTA
 21. ANNA DRAKOULAKOU
 22. ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΛΙΔΩΝΗ
 23. ΜΑΡΚΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ
 24. ΜΑΤΟΥΛΑ ΠΙΤΣΙΝΗ
 25. ΤΖΙΝΑ ΞΕΚΑΛΑΚΗ
 26. ΑΝΝΑ ΑΡΣΕΝΗ
 27. Μαρία Μορφοπούλου
 28. ΜΑΡΙΑ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΟΥ
 29. Στέλιος Πούλιας
 30. ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΟΥΚΑΔΑΚΗΣ

Μπράβο σας!
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους της Υγείας που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό.

Οι τυχεροί θα λάβουν σύντομα οδηγίες παραλαβής του δώρου τους.

Τι κερδίσατε
Τα δάκρυα KITEN BEAUTY OphthalmoCosmetics αποτελούν τα πρώτα οφθαλμοκαλλυντικά διεθνώς. Τα καλλυντικά δάκρυα ομορφιάς με υαλουρονικό οξύ 0,2% συνιστώνται για καθημερινή χρήση, όπως η καλύτερη κρέμα ημέρας και συνδυαστικά με τα πρώτα αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια καθαρισμού των ματιών, δημιούργησαν οφθαλμοκαλλυντική επανάσταση φέρνοντας τα μάτια στο προσκήνιο.

Τα μάτια/οφθαλμοί καταπονούνται καθημερινά με αποτέλεσμα τα πρόωρα σημάδια οφθαλμογήρανσης να κάνουν την εμφάνισή τους πιο γρήγορα από ποτέ!

Οι παράγοντες που ενοχοποιούνται για αυτή την εμφανισιακή γήρανση των οφθαλμών κυμαίνονται από τη μόλυνση του περιβάλλοντος, τον ήλιο, καιρικές συνθήκες, καυσαέριο, σκόνη, φακούς επαφής, έντονο φωτισμό, συχνό make-up, χρήση Η/Υ & τηλεόρασης, οφθαλμικές επεμβάσεις στα μάτια καθώς και το σύγχρονο τρόπο ζωής και διατροφής!

Η χρήση των οφθαλμοκαλλυντικών Kiten Beauty συμβάλλει σημαντικά στο να διατηρήσουμε ένα υγειές και λαμπερό βλέμμα!

Το Υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό που βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες στα μάτια, στο δέρμα και σε πολλούς άλλους ιστούς στο σώμα, όπου παίζει σημαντικούς ρόλους. Το Υαλουρονικό οξύ(Hyaluronic acid) έχει μοναδικές αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες και θεωρείται το πιο φυσικό ενυδατικό του κόσμου. Για αυτόν το λόγο είναι και η πρώτη επιλογή στα καλλυντικά παγκόσμια.

Χαρακτηριστική ιδιότητα των Δακρύων Ομορφιάς Kiten Beauty είναι η δημιουργία ενός σταθερού, διαυγούς και μακράς διάρκειας αντιοξειδωτικού και ενυδατικού φιλμ πάνω στην επιφάνεια των ματιών, το οποίο δεν θολώνει την όραση και παράλληλα προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, βακτήρια και τη πρόωρη οφθαλμογήρανση!

Τα Kiten Beauty OphthalmoCosmetics, τα πρώτα καλλυντικά δάκρυα ομορφιάς και τα πρώτα αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια υαλουρονικού οξέως διατίθενται σε φαρμακεία και στα επώνυμα καταστήματα καλλυντικών.

Για περισσότερες πληροφορίες για την οφθαλμογήρανση και τις επιπτώσεις στην εμφάνιση μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.TheEyeBeauty.com.

health.in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας