Ο Ηρακλής στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 6ης ημέρας στο πρωτάθλημα της Β` Εθνικής κατηγορίας, επικράτησε 1-0 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, που χάρισε και στον «γηραιό» την πρώτη εφετινή εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, σημείωσε ο Στεφανίδης με πέναλτι στο 34ο λεπτό.
Ο Ηρακλής στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 6ης ημέρας στο πρωτάθλημα της Β` Εθνικής κατηγορίας, επικράτησε 1-0 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, που χάρισε και στον «γηραιό» την πρώτη εφετινή εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, σημείωσε ο Στεφανίδης με πέναλτι στο 34ο λεπτό. Μάλιστα από εκείνο το λεπτό, οι γηπεδούχοι υποχρεώθηκαν να παίζουν και με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Δασκαλάκη.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.