Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Κέρκυρα... έκλεισε το σπίτι του Πανιωνίου

Η Κέρκυρα… έκλεισε το σπίτι του Πανιωνίου

Ο Άκης Μάντζιος πλήγωσε την παλιά ομάδα του, τον Πανιώνιο, καθώς είδε τη νυν, Κέρκυρα, να φεύγει νικήτρια από με 1-0 από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Αυτή ήταν η πρώτη εφετινή εκτός έδρας νίκη - δεύτερη συνολικά - των «Φαιάκων» και ο Καραλής ήταν αυτός που πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο 71ο λεπτό.

Ο Άκης Μάντζιος πλήγωσε την παλιά ομάδα του, τον Πανιώνιο, καθώς είδε τη νυν, Κέρκυρα, να φεύγει νικήτρια από με 1-0 από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Αυτή ήταν η πρώτη εφετινή εκτός έδρας νίκη – δεύτερη συνολικά – των «Φαιάκων» και ο Καραλής ήταν αυτός που πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο 71ο λεπτό.

Οι Νεοσμυρνιώτες ήταν αυτοί που είχαν την επιθετική υπεροχή και έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Σάμαρης βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε με εξαιρετική επέμβαση ο Αναστασόπουλος. Στο 28′ το σουτ του Καμπάνταη απέκρουσε εκ νέου ο Αναστασόπουλος για να φτάσουμε στο δεύτερο ημίχρονο όπου εκεί επαληθεύτηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου.

Στο 71′ κι ενώ οι γηπεδούχοι διατηρούσαν την υπεροχή, ο Λεόν πάσαρε στον Καραλή και εκείνος με σουτ παραβίασε την εστία του Περιστερίδη ανοίγοντας το σκορ για την Κέρκυρα. Η ομάδα του Ελευθερόπουλου πίεσε για την ισοφάριση, η οποία ωστόσο δεν ήρθε, δίνοντας τέλος στο εντός έδρας αήττητο των «κυανέρυθρων» στο εφετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες: Σάμαρης, Αυλωνίτης – Ζουμπουλάκης, Βενέτης, Μπουκουβάλας, Αναστασόπουλος, Λεόν

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Σάμαρης (74′ Διαμαντάκος), Μενδρινός (63′ Γουνδουλάκης), Αραβίδης (67′ Ντούνης), Κολοβός, Καμπάνταης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Βενέτης, Μπουκουβάλας, Καραλής, Ηλιάδης, Μπάρκογλου (82′ Σταμόγιαννος), Τσουμάνης (60′ Αγρίτης), Μοντέιρο, Κοντοδήμος, Βασιλογιάννης (60′ Λεόν), Ζουμπουλάκης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024