Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ιωαννίδης μετέθεσε το ΟΦΗ – ΠΑΟ μετά από εισήγηση της αστυνομίας

Ο Ιωαννίδης μετέθεσε το ΟΦΗ – ΠΑΟ μετά από εισήγηση της αστυνομίας

Τη μετάθεση του αγώνα ΟΦΗ - Παναθηναϊκός, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 28/10 στο γήπεδο «Θ.Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου, αποφάσισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, μετά από έγγραφη εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου. Η απόφαση ελήφθη «... για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, και πλέον η Σούπερ Λιγκ καλείται να ορίσει εκ νέου την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής.

Τη μετάθεση του αγώνα ΟΦΗ – Παναθηναϊκός, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 28/10 στο γήπεδο «Θ.Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου, αποφάσισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, μετά από έγγραφη εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

Η απόφαση ελήφθη «… για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, και πλέον η Σούπερ Λιγκ καλείται να ορίσει εκ νέου την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής.

Εξάλλου, ο υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε για λόγους ασφαλείας την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων της Καλαμάτας στον Πύργο για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανηλειακό, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ωστόσο, την τελική απόφαση για το πότε θα διεξαχθεί το ματς θα την πάρουν η Σούπερ Λιγκ και η Nova.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

«Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ύστερα από εισηγητικό έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου Κρήτης, αποφάσισε τη χρονική μετάθεση του ποδοσφαιρικού αγώνα της 8ης αγωνιστικής της SUPERLEAGUE, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στο Ηράκλειο, στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» στις 28.10.2012, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Για τον ίδιο λόγο ο κ. Ιωαννίδης, με άλλη απόφασή του και μετά από εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, απαγόρευσε την μετακίνηση οπαδών της ΠΑΕ Καλαμάτας και τη διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, για τον ποδοσφαιρικό αγώνα της FOOTBALL LEAGUE II, με την ομάδα του ΤΑΠ Πανηλειακός, που είναι προγραμματισμένος να γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, την ερχόμενη Κυριακή 21.10.2012».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024