Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εβδομάδα πρόληψης του καρκίνου του μαστού

Εβδομάδα πρόληψης του καρκίνου του μαστού

Προληπτικό έλεγχο για τον καρκίνο του μαστού σε προνομιακές τιμές προσφέρει φέτος ο Όμιλος Βιοϊατρική στο πλαίσιο του Μήνα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού (Οκτώβριος-Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας).

Προληπτικό έλεγχο για τον καρκίνο του μαστού σε προνομιακές τιμές προσφέρει φέτος ο Όμιλος Βιοϊατρική στο πλαίσιο του Μήνα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού (Οκτώβριος- Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας).

Συγκεκριμένα η πρωτοβουλία αφορά την περίοδο 15-20 Οκτωβρίου και πραγματοποιείται στις μονάδες του Ομίλου Βιοϊατρική (Βιοϊατρική, Ευρωδιάγνωση & τις Bιοκλινικές) σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα οι παρακάτω διαγνωστικές εξετάσεις θα παρέχονται, σε όσες ενδιαφερόμενες τις προγραμματίσουν έγκαιρα, στις εξής ειδικές τιμές:

  • Ψηφιακή Μαστογραφία: Τιμή προσφοράς 45 €
  • Υπέρηχος Μαστών: Τιμή προσφοράς 25 €
  • Γυναικολογικός Έλεγχος Τραχήλου Μήτρας & Ωοθηκών: Τιμή προσφοράς 70 €

Ο προγραμματισμός του κάθε ελέγχου μπορεί να γίνει άμεσα, καλώντας στα τηλέφωνα των μονάδων του Ομίλου. Οι προνομιακές τιμές ισχύουν μόνο για προγραμματισμό των εξετάσεων μεταξύ 15 και 20 Οκτωβρίου και απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες.

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί το συχνότερα εμφανιζόμενο καρκίνο στο γυναικείο πληθυσμό σε όλο τον κόσμο. Με την παραπάνω δράση, ο Όμιλος Βιοϊατρική δίνει πρόσβαση σε απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις υψηλής ποιότητας στο ευρύτερο γυναικείο κοινό. Υπογραμμίζεται έτσι η ανάγκη πρόληψης και πρώιμης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού και τονίζεται η αξία της ψηφιακής μαστογραφίας και του υπερηχογραφικού ελέγχου των μαστών για τη διάγνωσή του.

health.in.gr

Sports in

Ο άνδρας που έσωσε 300 έργα του Βαν Γκογκ κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ένας αιμοβόρος συνεργάτης των ναζί

Το 1942, ο Sam van Deventer φιλοξένησε ένα οικογενειακό πάρτι για τα 50ά γενέθλια του αιμοδιψούς Arthur Seyss-Inquart, του επιτρόπου του Ράιχ για τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής στις Κάτω Χώρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024