Προληπτικό έλεγχο για τον καρκίνο του μαστού σε προνομιακές τιμές προσφέρει φέτος ο Όμιλος Βιοϊατρική στο πλαίσιο του Μήνα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού (Οκτώβριος- Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας).

Συγκεκριμένα η πρωτοβουλία αφορά την περίοδο 15-20 Οκτωβρίου και πραγματοποιείται στις μονάδες του Ομίλου Βιοϊατρική (Βιοϊατρική, Ευρωδιάγνωση & τις Bιοκλινικές) σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα οι παρακάτω διαγνωστικές εξετάσεις θα παρέχονται, σε όσες ενδιαφερόμενες τις προγραμματίσουν έγκαιρα, στις εξής ειδικές τιμές:

  • Ψηφιακή Μαστογραφία: Τιμή προσφοράς 45 €
  • Υπέρηχος Μαστών: Τιμή προσφοράς 25 €
  • Γυναικολογικός Έλεγχος Τραχήλου Μήτρας & Ωοθηκών: Τιμή προσφοράς 70 €

Ο προγραμματισμός του κάθε ελέγχου μπορεί να γίνει άμεσα, καλώντας στα τηλέφωνα των μονάδων του Ομίλου. Οι προνομιακές τιμές ισχύουν μόνο για προγραμματισμό των εξετάσεων μεταξύ 15 και 20 Οκτωβρίου και απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες.

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί το συχνότερα εμφανιζόμενο καρκίνο στο γυναικείο πληθυσμό σε όλο τον κόσμο. Με την παραπάνω δράση, ο Όμιλος Βιοϊατρική δίνει πρόσβαση σε απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις υψηλής ποιότητας στο ευρύτερο γυναικείο κοινό. Υπογραμμίζεται έτσι η ανάγκη πρόληψης και πρώιμης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού και τονίζεται η αξία της ψηφιακής μαστογραφίας και του υπερηχογραφικού ελέγχου των μαστών για τη διάγνωσή του.

health.in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr