Σε θετικό έδαφος η Ευρώπη, οριακές διακυμάνσεις στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη
Μικρές διακυμάνσεις είχαν την Πέμπτη οι χρηματιστηριακοί δείκτες στην Νέα Υόρκη, συνεχίζοντας πτωτικά για τέταρτη ημέρα. Νωρίτερα στην Ευρώπη οι αγορές κινήθηκαν ανοδικά.
Μικρές διακυμάνσεις είχαν την Πέμπτη οι χρηματιστηριακοί δείκτες στην Νέα Υόρκη, συνεχίζοντας πτωτικά για τέταρτη ημέρα. Νωρίτερα στην Ευρώπη οι αγορές κινήθηκαν ανοδικά.
Πτώση 0,14% είχε ο Dow Jones που έκλεισε στις 13.326,46 μονάδες, όπως και ο Nasdaq που έκλεισε στις 3.049,38 μονάδες (-0.08%).
Αντίθετα, οριακή ήταν η άνοδος (+0,02%) του Standard & Poor’s που διαμορφώθηκε στις 1.432,86 μονάδες.
Στο Λονδίνο ο FTSE ενισχύθηκε 0.90% στις 5.829,75 μονάδες. Στις 7.281,70 μονάδες με 1,04% ο DAX στη Φρανκφούρτη.
Ο CAC40 στο Παρίσι ενισχύθηκε 1.37% στις 3.413,72 μονάδες ενώ στη Ζυρίχη ο SMI διαμορφώθηκε στις 6.654,02 μονάδες με άνοδο 0.37%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σύνοδος ΝΑΤΟ: «Συνήθης πολιτική πρακτική, δεν αιφνιδιαζόμαστε» – Σάντσεθ για δηλώσεις Τραμπ
- Στο ΕΚΑΒ ο Ανδρουλάκης – «Δεν θα επιτρέψουμε το Υπουργείο Υγείας να μετατραπεί σε Υπουργείο Προπαγάνδας» του Γεωργιάδη
- Και νέα φανέλα και Μοντέρο: Διπλή ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό!
- Εταιρική Εκδήλωση της Servier Hellas: “Moved By You: From Innovation to Care”
- Η «μυστική» τράπεζα του Τζέφρι Έπσταϊν: Τα εκατομμύρια που διακινήθηκαν πριν και μετά τον θάνατό του
- Η Meta λανσάρει νέο εργαλείο δημιουργίας εικόνων, θα το ενσωματώσει σε Facebook και Instagram
- Ανοίγει ο δρόμος Ροβιές – Ήλια την Παρασκευή 10 Ιουλίου
- Μεταπολίτευση: μια διανοητική περιπέτεια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442