Η Δρ Έλενα Τσιτσάμη γράφει ένα βιβλίο για παιδιά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας
Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012, στις 18:30 µ.µ. στο Αµφιθέατρο του Χωρέµειου Ερευνητικού Κέντρου του Νοσοκοµείου Παίδων «Αγία Σοφία», παρουσιάζεται το βιβλίο της παιδορευµατολόγου Δρ Έλενας Τσιτσάμη «Πες µου Σοφία».
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι:
- Γεώργιος Χρούσος, διευθυντής της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστηµίου Αθηνών,
- Πέτρος Σφηκάκης, πρόεδρος της Ελληνικής Ρευµατολογικής Εταιρείας,
- Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη, παιδαγωγός-συγγραφέας,
- Δρ Ευάγγελος Ιντζίδης, εκπαιδευτικός γλωσσολόγος
Θα συντονίσει και θα σχολιάσει η Εύα Ντελιδάκη, δηµοσιογράφος, ενώ στην εκδήλωση θα συµμετάσχει η Παιδική Χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου.
Το βιβλίο προσεγγίζει την ευαίσθητη ψυχή του παιδιού προσπαθώντας να καλύψει το χάσμα που υπάρχει με τον θεράποντα ιατρό, αλλά και να μετριάσει τον τρόμο που προκαλεί στα παιδιά η είσοδος στο νοσοκομείο και η εκτέλεση κλινικοεργαστηριακών εξετάσεων.
Προορίζεται κυρίως για παιδιά που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας, αλλά και για τους γονείς τους που ψάχνουν να βρουν έναν τρόπο να απαλύνουν το ψυχολογικό πρόβλημα που συνοδεύει τη σωματική ταλαιπωρία των παιδιών τους.
health.in.gr
- Champions League: Η Παρί θέλει το repeat και η Άρσεναλ το πρώτο – Ζωντανά το pregame του μεγάλου τελικού στο MEGA
- LIVE ο τελικός του Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν – Άρσεναλ
- Τουριστικό πλοίο βυθίστηκε στη Μαρμαρίδα – Σώοι οι 148 επιβάτες και το πλήρωμα
- Τελικός Champions League: Με αυτές τις ενδεκάδες θα παίξουν Παρί και ‘Αρσεναλ
- Συναγερμός στην Ευρώπη: Εκρηκτική αύξηση του AI υλικού κακοποίησης παιδιών
- Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παίζει… κιθάρα σε παμπ του Μπιλμπάο (vid)