Υποχώρησαν την Τρίτη οι δείκτες σε Ευρώπη και Νέα Υόρκη
Πτωτικά κινήθηκαν την Τρίτη οι δείκτες στην Ευρώπη και την Νέα Υόρκη μέσα σε ένα οικονομικά κλίμα που δεν φαίνεται να ξεκαθαρίζει. Ο Dow Jones στη Νέα Υόρκη υποχώρησε στις 13.475,06 μονάδες έχοντας πτώση 0,80%.
Πτωτικά κινήθηκαν την Τρίτη οι δείκτες στην Ευρώπη και την Νέα Υόρκη μέσα σε ένα οικονομικά κλίμα που δεν φαίνεται να ξεκαθαρίζει.
Ο Dow Jones στη Νέα Υόρκη υποχώρησε στις 13.475,06 μονάδες έχοντας πτώση 0,80%.
Χαμηλότερα –εν αναμονή των αποτελεσμάτων του τριμήνου– κινήθηκαν επίσης ο Standard and Poor’s που έκλεισε στις 1.441,35 μονάδες (-1,00%) και ο Nasdaq που διαμορφώθηκε στις 3.064,80 μονάδες με (-1,53%).
Πτώση 0,54% ως τις 5.810,25 μονάδες κατέγραψε ο FTSE στο Λονδίνο. Πτωτικά και η Φρανκφούρτη που βρέθηκε στις 7.234,53 μονάδες με πτώση 0,78%.
Στο Παρίσι ο CAC είχε πτώση 0,70% στις 3.382,78 μονάδες. Οριακή πτώση 0,10% είχε στη Ζυρίχη ο SMI που διαμορφώθηκε στις 6.649,10 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Karol G: Ιστορική πρωτιά στο Coachella, σύμβολο ενδυνάμωσης στο Playboy και ο παράγοντας Βεργκάρα
- ΗΠΑ: Δημοκρατικοί και υπερσυντηρητικοί διερωτώνται για την ψυχική υγεία του προέδρου Τραμπ
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε 95-80: Όνειρα τετράδας με Μίτσιτς και Μπράιαντ
- Εσωκομματικές βολές από Βλάχο για «διαχρονικές παθογένειες» και «ασυμβίβαστο» – Ζητά σύγκληση ΚΟ μετά το Πάσχα
- Ξέσπασμα Μουρίνιο κατά των παικτών του
- Ελλάδα στο ΣΑ ΟΗΕ: Επιστροφή στον διάλογο και σεβασμός του Δικαίου της Θάλασσας στα Στενά του Ορμούζ


