Πρώτος βαθμός για τη Δόξα Δράμας, 1-1 με τον Πανσεραϊκό
Τον πρώτο της βαθμό στο εφετινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατέκτησε η Δόξα Δράμας. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου, σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στη Δράμα με τον Πανσερραϊκό και πήρε τον παρθενικό της βαθμό στο πρωτάθλημα της σεζόν 2012-13. Το τέρμα του Δραμινού συγκροτήματος σημείωσε ο Κάπελ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του α' ημιχρόνου, ενώ για τον Πανσερραϊκό ο οποίος ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με Φωκικό και Καλλονή, σκόραρε ο Κόντος στο 27'.
Τον πρώτο της βαθμό στο εφετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατέκτησε η Δόξα Δράμας. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου, σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στη Δράμα με τον Πανσερραϊκό και πήρε τον παρθενικό της βαθμό στο πρωτάθλημα της σεζόν 2012-13.
Το τέρμα του Δραμινού συγκροτήματος σημείωσε ο Κάπελ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του α’ ημιχρόνου, ενώ για τον Πανσερραϊκό ο οποίος ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με Φωκικό και Καλλονή, σκόραρε ο Κόντος στο 27′. Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:
Ο Τεό Μαλεντόν τόνισε μετά την πρόκριση επί της Βαλένθια ότι τα προβλήματα τραυματισμών θα πρέπει να αποτελέσουν έξτρα κίνητρο για τη Ρεάλ στον μεγάλο τελικό της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό.
Στον τελικό της Euroleague ο Σέρχιο Γιουλ αναμένεται να φτάσει σε συμμετοχές Final Four τον Κώστα Σλούκα, ενώ ο Σέρτζιο Σκαριόλο θα κοουτσάρει για πρώτη φορά σε τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης.
Ο Σέρτζιο Σκαριόλο μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση της Ρεάλ επί της Βαλένθια, ξεκαθάρισε πως ο Γκαρούμπα τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ από τον τελικό με τον Ολυμπιακό.