«Δεν πρόκειται να μας φιμώσουν» διαμηνύουν οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ
«Δεν πρόκειται να μας φιμώσουν» τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη συναδέλφων τους στο κτίριο Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ, στη λεωφ. Μεσογείων. «Η ωμή αυτή παρέμβαση των πραγματικών κυβερνώντων του τόπου αποτελεί μία ακόμη απόδειξη για το πόσο σάπιο είναι το πολιτικό σύστημα» αναφέρουν, επισημαίνοντας ότι οι συλλήψεις έγιναν παρότι ο εισαγγελέας υποστήριζε ότι δεν έχει διαπραχθεί κανένα αδίκημα.
«Δεν πρόκειται να μας φιμώσουν» τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη συναδέλφων τους στο κτίριο Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ, στη λεωφ. Μεσογείων.
- Επέμβαση των ΜΑΤ στην κατάληψη του κτιρίου Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ
Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία αναφέρει:
«Χθες το βράδυ, για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο, με εντολή της πολιτικής ηγεσίας και ύστερα από προτροπή μεγάλου καναλιού, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 18 συνδικαλιστών της Ομοσπονδίας που είχαν καταλάβει το κτίριο πληροφοριακών συστημάτων στη Μεσογείων της ΔΕΗ, προκειμένου να αποκαλύψουν σκάνδαλα σχετικά με το χαράτσι και αυτό ενώ ο εισαγγελέας παρουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ έλεγε πως δεν έχει διαπραχθεί κανένα αδίκημα».
«Η ωμή αυτή παρέμβαση των πραγματικών κυβερνώντων του τόπου αποτελεί μία ακόμη απόδειξη για το πόσο σάπιο είναι το πολιτικό σύστημα αφού η πολιτική ηγεσία δεν υπηρετεί τους νόμους αλλά τις εντολές των μεγαλοκαναλαρχών» συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει:
«Για όλους αυτούς, τα πραγματικά αφεντικά του τόπου που επιχειρούν να χτυπήσουν και να φιμώσουν κάθε μορφή αντίστασης στις βάρβαρες πολιτικές, τους λέμε ότι και να κάνουν δεν πρόκειται να μας κάνουν να σιωπήσουμε, τους λέμε ότι και να κάνουν, όσες φορές και να μας σύρουν στις αίθουσες του δικαστηρίου, δεν πρόκειται να μας φιμώσουν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρκάς: Οι ευχές για την Πρωτομαγιά
- Ανησυχητικά στοιχεία για τα τροχαία με τα πατίνια
- Άσκηση: Πιο δυνατοί μύες με λιγότερη προσπάθεια
- Πώς Shein και Temu πλήττουν την παραγωγή στην Ευρώπη
- Μικρά αεροσκάφη και drones προκάλεσαν την ενεργοποίηση της αντιαεροπορικής άμυνας στο Ιράν
- Η προοπτική σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τις υποκλοπές τσουρουφλίζει το Μαξίμου
- Συνταγή: Ρολό κοτόπουλο με αυγό
- Η θρησκεία ως εργαλείο πολέμου – Πώς το MAGA κίνημα συγχωνεύει τον χριστιανισμό με τη βία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442