Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lamborghini Aventador Roadster: Κατακτώντας -και- τους αιθέρες

Lamborghini Aventador Roadster: Κατακτώντας -και- τους αιθέρες

Η αντίστροφη μέτρηση για την έλευση της ανοιχτής Aventador ξεκίνησε, και ως συνήθως υπόσχεται μια ακόμα πιο… βιωματική εμπειρία των 700 ίππων της.

Η Lamborghini Aventador LP700-4 έχει πάρει ήδη τυπικά το χρίσμα του Roadster με την αντίστοιχη καταχώρηση της στα κιτάπια της αμερικανικής υπηρεσίας κατοχύρωσης ευρεσιτεχνιών.

Δεδομένου επίσης ότι η ανοιχτή εκδοχή του ιταλικού supercar έχει ήδη, επανειλημμένως, συλληφθεί από το φωτογραφικό φακό, γεγονός που με τη σειρά του σημαίνει ότι το ανθρακονημάτινο monocoque πλαίσιο της Aventador έχει ήδη υποστεί τις απαραίτητες μετατροπές, το μόνο που απομένει είναι η παρουσίασή της.

Μέχρι τότε η Aventador Roadster προσφέρει ακόμα μια σειρά λήψεων της εμβληματικής της σιλουέτας στο φωτογραφικό φακό καθώς πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης στην πατρίδα της μητρικής της Volkswagen στη Γερμανία.

Επίσης κρίνοντας από το γεγονός ότι δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερες διαφορές στο κάλυμμα του κινητήρα, το πιθανότερο είναι ότι η ανοιχτή Aventador όπως και άλλες αντίστοιχες εκδόσεις της φίρμας θα απαιτεί από τον ιδιοκτήτη της να βγαίνει από το ακριβό του τετράτροχο προκειμένου να μετακινήσει ο ίδιος την οροφή.

Ωστόσο ακόμα και έτσι, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα πολύ συγκεκριμένο και ιδιαίτερο αυτοκίνητο, αυτό δεν αναμένεται να αποτρέψει όσους θα την αγόραζαν να την αποκτήσουν.

AUTOMEDIA

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024