Χάνει και την αναμέτρηση με την Τότεναμ ο Μπουμσόνγκ
Χάνει και τον αγώνα με την Τότεναμ ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα του τραυματισμού του κι έτσι θα απουσιάσει από τη συνάντηση με την αγγλική ομάδα στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Europa League. Αντίθετα, ο Βελάσκες συγκεντρώνει κάποιες ελπίδες για να προλάβει την αναμέτρηση με τoυς «Πετεινούς», καθώς έβγαλε μέρος της σημερινής προπόνησης. Στην Παιανία για θεραπεία ο Λέτο.
Χάνει και τον αγώνα με την Τότεναμ ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα του τραυματισμού του κι έτσι θα απουσιάσει από τη συνάντηση με την αγγλική ομάδα στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Europa League.
Αντίθετα, ο Βελάσκες συγκεντρώνει κάποιες ελπίδες για να προλάβει την αναμέτρηση με τoυς «Πετεινούς», καθώς έβγαλε μέρος της σημερινής προπόνησης.
Σήμερα, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν εναντίον του Αστέρα Τρίπολης αφιέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας στην αποθεραπεία τους. Ως προς τον Κουίνσι, ο τραυματισμός του στο χθεσινό ματς με την αρκαδική ομάδα δεν εμπνέει ανησυχία και ο παίκτης θα είναι στη διάθεση του Φερέιρα για το παιχνίδι με την Τότεναμ.
Στην Παιανία για θεραπεία ο Λέτο
Έπειτα από αρκετό καιρό, ο Σεμπάστιαν Λέτο βρέθηκε την Δευτέρα στην Παιανία, εκεί όπου για τον επόμενο μήνα θα συνεχίσει τη θεραπεία του, ώστε τους πρώτους μήνες του 2013 να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.
Μετά την παρουσία του στην Μπολόνια, όπου ακολούθησε πρόγραμμα στο ειδικό κέντρο αποκατάστασης, ο Λέτο έδωσε το «παρών» την Δευτέρα στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού.
Ο Αργεντινός θα συνεχίσει τη θεραπεία στην Αθήνα και άπαντες στο «τριφύλλι» ευελπιστούν να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους όσο το δυνατόν συντομότερα, μήπως και βελτιωθεί και η συνολική εικόνα της ομάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2026-27
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Μια αγκαλιά για τον Γκάρι Νέβιλ
- Οι Άγγλοι τα παίζουν «όλα για όλα» με Γκουαρντιόλα
- Άρης: Επίσημα παίκτης του ο Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ερλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)














































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442