Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Maserati GranCabrio MC 2013: Ιταλικό ταμπεραμέντο

Maserati GranCabrio MC 2013: Ιταλικό ταμπεραμέντο

Την δυναμικότερη έκδοση της GranCabrio επεφύλαξε η Maserati για το Παρίσι, αντλώντας τις επιρροές της από την αντίστοιχη coupe έκδοση δημιουργώντας ένα κράμα sport προδιαγραφών και άνεσης όπως ταιριάζει στο προφίλ της τετραθέσιας πρότασης με τα διακριτικά της ιταλικής φίρμας.


Ένα ακόμα πετράδι στο στέμμα της γκάμας της προετοιμάζεται να παρουσιάσει η Maserati στο Παρίσι.

Ο λόγος για την ανοιχτή MC έκδοση της GranCabrio η οποία υιοθετεί πιο δυναμικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά χωρίς να αλλοιώνει το γνώριμο χαρακτήρα άνεσης της τετραθέσιας ιταλικής πρότασης.

H GranCabrio MC έχει κατά 4,8 εκατοστά μεγαλύτερο μήκος σε σχέση με την «απλή» GranCabrio και την έκδοση Sport ενσωματώνοντας τα αισθητικά και αεροδυναμικά στοιχεία της MC Stradale η οποία παρουσιάστηκε πριν δύο χρόνια επίσης στη γαλλική έκθεση.

Έτσι, στα χαρακτηριστικά της ιταλικής πρότασης συγκαταλέγονται το ευδιάκριτο spoiler του πίσω τμήματος όπου πλέον ενσωματώνεται το κεντρικό φως φρένου. Παράλληλα, όπως διευκρινίζει η Maserati η νέα GranCabrio MC θα είναι διαθέσιμη και με ανθρακονημάτινο bodykit.

Επίσης αν και μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως σχεδόν δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αύξηση της ισχύος του γνωστού V8 των 4,7 λίτρων, η οποία και αναμένεται να αγγίξει τους 450 ίππους.

Βελτιώσεις θα πραγματοποιηθούν επίσης και στην ανάρτηση η οποία θα αποκτήσει μια πιο sport διαμόρφωση στηρίζοντας το προφίλ της κορυφαίας ανοιχτής έκδοσης που επιπλέον, κρίνοντας από την MC Stradale που “έχασε” 110 κιλά, αναμένεται να εμφανίσει ανάλογη απώλεια βάρους.

auto.in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024