Άνετες νίκες για Παναθηναϊκό και Απόλλωνα Πατρών
Την πρώτη του νίκη στο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» στο Ρέθυμνο πέτυχε ο Απόλλων Πατρών, επικρατώντας, 60-44 του Πανιωνίου, στο πλαίσιο της 2ης ημέρας. Με τον Άντι Πάνκο να σημειώνει 24 πόντους, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 78-68 του Ρεθύμνου.
Την πρώτη του νίκη στο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» στο Ρέθυμνο πέτυχε ο Απόλλων Πατρών, επικρατώντας, 60-44 του Πανιωνίου, στο πλαίσιο της 2ης ημέρας.
Οι Αχαιοί που χθες ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό είχαν από την αρχή τα ηνία στο προβάδισμα με τον Πανιώνιο να εγκλωβίζεται, να υποπίπτει σε 16 λάθη και να μην καταφέρνει να αντιδράσει μέχρι το τέλος. Πρώτος σκόρερ των Πατρινών ο Γκόρντον με 15. Από τους «κυανέρυθρους» που χθες είχαν επικρατήσει του οικοδεσπότη ΑΓΟ Ρεθύμνου, ο Μπούκερ σημείωσε 9 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 17-13, 31-23, 49-37, 60-44
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (Νίκος Βετούλας): Καπερώνης, ΜακΚόλουμ 10, Γκραντ 3 (1), Λιανός 6, Δανιήλ, Λυμπέρης 3 (1), Γκόρντον 15 (1), Ζαφείρης 5 (1), Ουόκερ 8 (2), Τέρνερ 10
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Θανάσης Σκουρτόπουλος): Μπόγρης 7, Πέιν 4, Αθηναίου 4, Γκιμπς 2, Μίλμπουρν 2, Μπατής 6 (2), Γιάνκοβιτς, Καββαδάς 3, Παππάς 7, Ντραγκίτσεβιτς, Μπούκερ 9
ΑΓΟ Ρεθύμνου-Παναθηναϊκός 68-78
Με τον Άντι Πάνκο να σημειώνει 24 πόντους, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 78-68 του Ρεθύμνου. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη στο τουρνουά για τους «πράσινους» που αύριο αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο. Οι Κρήτες προηγήθηκαν με +6, 24-18, και διατήρησαν τα ηνία μέχρι τη λήξη του πρώτου 20αλέπτου (38-36). Κίτσεν και Διαμαντίδης έδωσαν το έναυσμα στο β΄ μέρος για τους «πράσινους» και με τον Πάνκο σε “one man show”, ο Παναθηναϊκός ξέφυγε με 70-58. Χάρη σε τρίποντα από Ουάιτ και Αγγελόπουλο, το Ρέθυμνο πλησίασε 70-66, αλλά με την είσοδο του Σχορτσανίτη οι «πράσινοι» οικοδόμησαν διαφορά 10 πόντων, 76-66, την οποία διατήρησαν μέχρι το τέλος.
Τα δεκάλεπτα: 18-20, 38-36, 54-60, 68-78
ΑΓΟ Ρεθύμνου (Στέργιος Κουφός): Μπράουν 12 , Ουάιτ 9, Αγγελόπουλος 9, Τσόχλας 11, Ντούβνιακ 6, Κάρτερ, Λάτοβιτς 3, Πέτγουεϊ 15, Γαλιώτος, Σιζόπουλος 3.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αργύρης Πεδουλάκης): Μπράμος, Πάνκο 24, Ματσιούλις 5, Άρμστρονγκ 2, Ούκιτς 6, Τσαρτσαρής 5, Διαμαντίδης 12, Κίτσεν 11, Γιαννόπουλος 5, Σχορτσανίτης 8.
ΑΠΕ
- Τι ισχύει για το επόμενο Champions League: Τα δεδομένα για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (5/5): Πού θα δείτε Μονακό – Ολυμπιακός και τον ημιτελικό Άρσεναλ – Ατλέτικο
- Ο Ολυμπιακός θέλει να καθαρίσει τη σειρά στο Μονακό και να κλείσει θέση στο Final Four
- H Άρσεναλ είναι ξανά το φαβορί για τον τίτλο: Το πρόγραμμα των «κανονιέρηδων» και της Σίτι μέχρι το φινάλε της Premier League
- ΑΕΚ: Το πρόγραμμά της ενόψει του Final 4 του Basketball Champions League
- Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι 3-3: Δεν κέρδισε, αλλά έφυγε χαρούμενη σε απίθανο ματς
- Το συγκινητικό αντίο του Πολονάρα στο μπάσκετ: «Να με θυμάστε γι’ αυτό που ήμουν»
- Ρώμη: Δύσβατος ο δρόμος της Σάκκαρη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442