
Χωρίς μετρό, τραμ και ηλεκτρικό την Πέμπτη
Εικοσιτετράωρη απεργία για την Πέμπτη κήρυξαν οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, τραμ και ΗΣΑΠ). Οι εργαζόμενοι έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο αύξησης της τιμής των εισιτηρίων, αντιπροτείνοντας το κόστος του εισιτηρίου να πέσει στο ένα ευρώ. Παράλληλα, ζητούν δωρεάν μετακίνηση για ανέργους, φοιτητές και χαμηλοσυνταξιούχους.
Εικοσιτετράωρη απεργία για την Πέμπτη κήρυξαν οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, τραμ και ΗΣΑΠ).
Οι εργαζόμενοι εκφράζουν την αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο αύξησης της τιμής των εισιτηρίων, αντιπροτείνοντας το κόστος του εισιτηρίου να πέσει στο ένα ευρώ από το 1,40 που είναι σήμερα.
Παράλληλα, ζητούν δωρεάν μετακίνηση για ανέργους, φοιτητές και χαμηλοσυνταξιούχους.
Υπενθυμίζεται ότι από το 2013, σύμφωνα με το μερσοπρόθεσμο πρόγραμμα, προβλέπονται μεγάλες αυξήσεις στα εισιτήρια που θα φτάσουν ως και το 25%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο στρατός της Νιγηρίας διέσωσε 92 άτομα που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές μαχητές
- Ανακουφισμένος και πανευτυχής ο Κόρι Τζόσεφ: «Εκπληκτικό που έπαιξα αυτό τον ρόλο»
- Πετρέλαιο: Οι τιμές υποχωρούν, ενώ οι αγορές ποντάρουν σε συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος
- Η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν αγωνίστρια μέχρι το τέλος
- Σκαριόλο: «Μικρές λεπτομέρειες έπαιξαν ρόλο… – Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Η Ουκρανία λέει πως έπληξε πετρελαϊκή εγκατάσταση που εφοδιάζει τη Μόσχα
- Με ανοιχτό πούλμαν στον Πειραιά οι πρωταθλητές Ευρώπης (pics)
- Οι διεθνείς ειρηνευτικές αποστολές σε κίνδυνο – Αιτία, γεωπολιτικές εντάσεις και ελλείψεις χρηματοδότησης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442