Την απόκτηση του Στραχίνια Ντραγκίτσεβιτς (1986, 2.03) ανακοίνωσε ο Πανιώνιος. Ο 26χρονος Σέρβος φόργουορντ συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης και θα φορά την «κυανέρυθρη» φανέλα τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο εκπρόσωπός του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, είχε ενημερώσει ήδη από το περασμένο Σάββατο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μέσω του λογαριασμού που διατηρεί σε σελίδα κοινωνικής δυκτίωσης.
Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να σηκώσει το FIBA Europe Cup και πάει στη χώρα των Βάσκων για να υπερασπιστεί το +6 της Πυλαίας, στον επαναληπτικό τελικό (21:00).
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν για τέταρτη φορά τους Μπλέιζερς και πέρασαν στους ημιτελικούς της Δυτικής Περιφέρειας του NBA, την ώρα που οι Σίξερς νίκησαν τους Σέλτικς στη Βοστώνη και μείωσαν σε 3-2.