Ο ΟΦΗ κατέθεσε φορολογική ενημερότητα και ελπίζει σε έκδοση δελτίων
Φορολογική ενημερότητα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και στην Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών κατέθεσε ο ΟΦΗ προκειμένου να εκδοθούν τα δελτία των παικτών του και να λήξει το θέμα της παραμονής του στη Σούπερ Λίγκα.
Φορολογική ενημερότητα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και στην Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών κατέθεσε ο ΟΦΗ προκειμένου να εκδοθούν τα δελτία των παικτών του και να λήξει το θέμα της παραμονής του στη Σούπερ Λίγκα.
Από χθες οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν στα χέρια τους και τη φορολογική ενημερότητα και σήμερα την κατέθεσαν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Βέβαια, το θέμα θα λήξει οριστικά στα τέλη του μήνα, όταν θα συνεδριάσουν τα μέλη της ΕΕΑ.
Επίσης, κατατέθηκε και στην Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών, προκειμένου να εκδοθούν τα δελτία παικτών, αφού τα προσωρινά που έχει εκδώσει η ΕΙΜ λήγουν την προσεχή Παρασκευή (14/9). Έτσι, στο σύλλογο του Ηρακλείου δείχνουν να ξεπερνούν ένα ακόμα εμπόδιο από τα πολλά που βρήκαν μπροστά τους φέτος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ: Ο Σιπιόνι έγινε αναγκαστική αλλαγή (vid)
- Σφοδρή σύγκρουση Καμπαγιάννη – Γεωργιάδη για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Φελλός υπουργός» – «Αναρχοαριστερός της συμφοράς»
- Φορολογική ανισότητα: Βαριά η φορολογία για τους μισθωτούς, ελαφριά για το κεφάλαιο
- Η UM πραγματοποίησε την 9η ετήσια Impact Day
- Ο Φύλακας στη Σίκαλη έγινε 75 ετών – 10 πράγματα που ίσως δεν είναι γνωστά για τον Τζ. Ντ. Σάλιντζερ
- Δανία: Ένας πολίτης σκοτώθηκε και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από τα πυρά ενόπλου – Άγνωστα τα κίνητρα του δράστη



