Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προσφυγή κατά του Άρη ο Γκιάρο, όλα «ΟΚ» με Βελλίδη

Προσφυγή κατά του Άρη ο Γκιάρο, όλα «ΟΚ» με Βελλίδη

Μία ακόμη «βόμβα» προσφυγής έσκασε στον Άρη, καθώς την Τρίτη έφτασε ειδοποίηση στην ΠΑΕ ότι Ρονάλντο Γκιάρο διεκδικεί το ποσό των 300.000 ευρώ από τους «κίτρινους». Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είχε συμφωνήσει να πάρει τα δεδουλευμένα του σε τρεις ισόποσες δόσεις, όμως η οικονομική δυσπραγία που επικρατεί, δεν επέτρεψε στους Θεσσαλονικείς να φανούν συνεπείς. Εν τω μεταξύ, μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις, το θέμα του Κατσαβάκη με τον Βελλίδη θεωρείται λήξαν.

Μία ακόμη «βόμβα» προσφυγής έσκασε στον Άρη, καθώς την Τρίτη έφτασε ειδοποίηση στην ΠΑΕ ότι Ρονάλντο Γκιάρο διεκδικεί το ποσό των 300.000 ευρώ από τους «κίτρινους». Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είχε συμφωνήσει να πάρει τα δεδουλευμένα του σε τρεις ισόποσες δόσεις, όμως η οικονομική δυσπραγία που επικρατεί, δεν επέτρεψε στους Θεσσαλονικείς να φανούν συνεπείς.

Έτσι, προστέθηκε ένα ακόμη πρόβλημα στα πολλά που έχει να αντιμετωπίσει η διοικούσα επιτροπή. Το μόνο που μπορεί να γίνει στην παρούσα φάση είναι η προσπάθεια επίτευξης ενός διακανονισμού αποπληρωμής σε βάθος χρόνου, όπως για παράδειγμα επετεύχθη με τον Ντάρσι Νέτο.

Στα αγωνιστικά, με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος, ο Άρης θα δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, απέναντι στον Κιλκισιακό. Το ματς είναι προγραμματισμένο για αύριο, Τετάρτη, στις 20:00, στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

Τα βρήκαν Κατσαβάκης – Βελλίδης

Ελήξε αίσια για τις δυο πλευρές η διαμάχη που υπήρξε μεταξύ του γκολκίπερ του Αρη, Μάρκου Βελίδη με την διοίκηση της ΠΑΕ και τον προπονητή Μάκη Κατσαβάκη.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης σήμερα το απόγευμα αναφέρει σχετικά. «Μετά από αλλεπάλληλες επαφές και συζητήσεις που υπήρξαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα και αφού δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις εκατέρωθεν με γνώμονα το καλό της ομάδας, το θέμα του Μάρκου Βελίδη θεωρείται λήξαν για τον Αρη.Ο διεθνής τερματοφύλακας προπονείται πλέον κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024