Κλειώ Γουναρίδη

Aν και έγινε γνωστή μέσα από τις teen επιλογές της, η Miley Cyrus καλλιεργεί και το προφίλ της ενήλικης σταρ που φοράει φορέματα μεγάλων σχεδιαστών για να εμφανιστεί στο red carpet.
Η 19χρονη ηθοποιός, τραγουδίστρια και cover girl του αμερικάνικου MC του Σεπτεμβρίου, αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλές έφηβες που ακολουθούν το στυλ της και παρακολουθούν κάθε εξέλιξη στην προσωπική και επαγγελματική ζωή της.
Η πρόσφατα αρραβωνιασμένη Miley, μας πρωτοσυστήθηκε μέσω της σειράς Hannah Montana, σε ηλικία 14 ετών, όπου και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους εφήβους. Έκτοτε έχει παίξει σε ταινίες όπως το Last Song, στην οποία μάλιστα πρωταγωνιστούσε με τον Liam Hemsworth, τον αρραβωνιαστικό της, αλλά και στο Sex and the city κάνοντας μια guest εμφάνιση.
H Miley Cyrus, επιλέγει απλά ρούχα για τις καθημερινές της βόλτες στα μαγαζιά ή στις γειτονιές του Los Angeles μαζί με τον Liam και μάλιστα δείχνει να προτιμά brands όπως το Forever 21, το American Apparel και το ASOS. Για τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί δείχνει να προτιμά ιδιαίτερα θηλυκά φορέματα από τους οίκους Emilio Pucci, Marchesa, Valentino και Roberto Cavalli.

woman.in.gr