Σε 24ωρη απεργία προχωρούν τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στο πλαίσιο των κιονητοποιήσεων κατά τωνμ σχεδίων ιδιωτικοποίησης της τράπεζας. Την Τρίτη, το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων, θα αποφασίσει για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στο πλαίσιο των κιονητοποιήσεων κατά των σχεδίων ιδιωτικοποίησης της τράπεζας.
Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν την κατάληψη της Κεντρικής Υπηρεσία της τράπεζας.
Τα υποκαταστήματα του ΤΤ ήταν κλειστά και την περασμένη Παρασκευή, λόγω 24ωρης απεργίας.
Την Τρίτη, το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων, θα αποφασίσει για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.
Πάντως, οι αποφάσεις της κυβέρνησης για το μέλλον του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, φαίνεται ότι μετατίθενται για το τέλος Οκτωβρίου και μετά την καταβολή της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.