Μπαράζ κινητοποιήσεων από τους υπαλλήλους του ΤΤ κατά της ιδιωτικοποίησης
Σε μπαράζ κινητοποιήσεων προχωρούν το επόμενο διάστημα οι εργαζόμενοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, αντιδρώντας στα κυβερνητικά σχέδια για την ιδιωτικοποίηση της τράπεζας. Τα υποκαταστήματα του ΤΤ θα είναι κλειστά σήμερα, Παρασκευή και την επόμενη Δευτέρα.
Σε μπαράζ κινητοποιήσεων προχωρούν το επόμενο διάστημα οι εργαζόμενοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, αντιδρώντας στα κυβερνητικά σχέδια για την ιδιωτικοποίηση της τράπεζας.
Σήμερα, Παρασκευή και την επόμενη Δευτέρα τα υποκαταστήματα του ΤΤ θα είναι κλειστά λόγω απεργίας. Την ερχόμενη Τρίτη, οι εργαζόμενοι θα αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεων τους.
Συγκεκριμένα, το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, μετά από την έκτακτη παναττική γενική συνέλευση, συνεδρίασε και αποφάσισε ομόφωνα:
1) 24ωρη πανελλαδική απεργία σήμερα, Παρασκευή, κατάληψη στην Κεντρική Υπηρεσία και συγκέντρωση.
2) Συνέχιση της κατάληψης στην Κεντρική Υπηρεσία το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου.
3) Συμμετοχή στη συγκέντρωση-ενημέρωση των εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο στο ξενοδοχείο MAKEDONIA PALACE στις 16:00.
4) Συμμετοχή από τα παραρτήματατης Θεσσαλονίκης, Τρικάλων, Καβάλας και Κοζάνης στην πορεία της ΓΣΕΕ στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο στις 18:00.
5) Συνέχιση της κατάληψης στην Κεντρική Υπηρεσία την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, συγκέντρωση και πορεία στο κτίριο που θα συνεδριάζει η τρόικα.
6) 24ωρη πανελλαδική απεργία τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, συνέχιση της κατάληψης στην Κεντρική Υπηρεσία και συγκέντρωση.
7) Πανελλαδικό Διοικητικό Συμβούλιο την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, όπου και θα ληφθούν αποφάσεις για τη συνέχεια των κινητοποιήσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η αληθινή γεωγραφία της Οδύσσειας: Οι χάρτες, οι μύθοι και το διαχρονικό μυστήριο του ταξιδιού του Οδυσσέα
- Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξέρει: Μέσα στην προπόνηση του σταρ του ποδοσφαίρου
- Μισθοί: Ο νέος χάρτης για το 2027 – Στα 950 ευρώ ο κατώτατος
- Υπερπαγκοσμιοποίηση 2.0: Γιατί η τεχνητή νοημοσύνη δεν επιβράδυνε τον κόσμο
- Το The Batman Part II έμεινε ξανά στο «διαβάστηκε»: Νέα καθυστέρηση στην κυκλοφορία
- Ρωγμές σε σπίτια στην Κυψέλη: Γνώριζαν το πρόβλημα από τον Μάρτιο
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι 4 «γαλάζιοι» κατηγορούμενοι και η γραμμή άμυνας της κυβέρνησης
- Ακραία καιρικά φαινόμενα, συγκρούσεις και βιώσιμος τουρισμός: Πώς αλλάζουν τα ταξίδια το 2026;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442