Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κριστιάνο ζήτησε να φύγει από τη Ρεάλ

Ο Κριστιάνο ζήτησε να φύγει από τη Ρεάλ

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλτο στον πρόεδρο της Βασίλισσας Φλορεντίνο Πέρεθ, τονίζοντάς του ότι δεν τον σηκώνει το κλίμα στα αποδυτήρια. Ο Πορτογάλος επιθετικός φέρεται να μην τα πηγαίνει καλά με τους συμπαίκτες του και σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser», αισθάνεται μόνος αφού δεν μιλάει με τους συμπαίκτες του.

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλτο στον πρόεδρο της Βασίλισσας Φλορεντίνο Πέρεθ, τονίζοντάς του ότι δεν τον σηκώνει το κλίμα στα αποδυτήρια.

Ο Πορτογάλος επιθετικός φέρεται να μην τα πηγαίνει καλά με τους συμπαίκτες του και σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser», αισθάνεται μόνος αφού δεν μιλάει με τους συμπαίκτες του.

Παρόντες στην συνάντηση των δύο ανδρών ήταν και άλλα μέλη της διοίκησης που έμειναν ασκαρδαμυκτί ακούγοντας τον CR7 να ρίχνει την… βόμβα. Αμέσως μετά επικοινώνησαν με τον μάνατζερ του διεθνούς ποδοσφαιριστή, Ζόρζε Μέντες, και του ζήτησαν εξηγήσεις, με τον ίδιο να τους απαντά ότι δεν είχε ιδέα για όλα αυτά.

Το ποτήρι φέρεται να ξεχείλισε για τον Κριστιάνο όταν τα ήρθε σε ρήξη με τον Μαρσέλο, που ήταν ο «κολλητός» του, αφού ο τελευταίος υποστήριξε πως θα προτιμούσε τον Ίκερ Κασίγιας να πάρει τη «Χρυσή Μπάλα». Αυτό ενόχλησε πολύ τον Κριστιάνο Ρονάλντο και αμέσως μετά ήρθε σε ρήξη και με τον Πέπε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Κριστιάνο έχει τσακωθεί με όλους τους συμπαίκτες του και στα αποδυτήρια αλλά και τις προπονήσεις δεν μιλάει σχεδόν με κανένα και είναι μόνος του!

Η διοίκηση πιστεύει ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες, αλλά το δεδομένο είναι πως θα πρέπει να γίνουν λεπτοί χειρισμοί στην περίπτωση του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024