Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ψηφίζουμε τα μέτρα μόνο αν ενταχθούν σε συνολικό σχέδιο ανάπτυξης, λέει ο Φ.Κουβέλης

Ψηφίζουμε τα μέτρα μόνο αν ενταχθούν σε συνολικό σχέδιο ανάπτυξης, λέει ο Φ.Κουβέλης

Θα ψηφίσουμε τα μέτρα μόνο αν ενταχθούν σε ένα συνολικότερο σχέδιο ανάπτυξης, δηλώνει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής», ενώ καλεί τους βουλευτές του κόμματος, που διατυπώνουν ενστάσεις  για τα νέα μέτρα, να αποφασίσουν οι ίδιοι αν θα παραμείνουν στο κόμμα, καθώς δεν πρόκειται να τους διαγράψει, αν τα καταψηφίσουν.

Θα ψηφίσουμε τα μέτρα μόνο αν ενταχθούν σε ένα συνολικότερο σχέδιο ανάπτυξης, δηλώνει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

Ο κ. Κουβέλης τονίζει ότι θέλει να επιτύχει το κυβερνητικό έργο, «αλλά δεν το στηρίζει άκριτα».

Σημειώνει πάντως πως η πολιτική σταθερότητα και η παραμονή της χώρας στο ευρώ εξακολουθούν να αποτελούν την κεντρική του προτεραιότητα.

Ακόμα, καλεί τους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ που διατυπώνουν ενστάσεις στα μέτρα να αποφασίσουν οι ίδιοι αν θα παραμείνουν στο κόμμα, καθώς δεν πρόκειται να τους διαγράψει, αν τα καταψηφίσουν.

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Κουβέλης αποκλείει κατηγορηματικά τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι ευθύνες της κυβέρνησης Παπανδρέου είναι τεράστιες για όσα δοκιμάζουν σήμερα τη χώρα.

Σχετικά με την κριτική που ασκείται από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι η ΔΗΜΑΡ στηρίζει οριζόντιες περικοπές ο κ. Κουβέλης απαντά ότι «εμείς δεν επιλέξαμε τη μονομερή καταγγελία, αλλά τη διαπραγμάτευση με την ΕΕ για τη χρονική επιμήκυνση και τη σταδιακή απαγκίστρωση από τα Μνημόνια.

» Την εχθρική στάση του ΣΥΡΙΖΑ την εκλαμβάνω ως υπεράσπιση μιας θέσης για την οποία πρέπει επιτέλους να μας μιλήσει καθαρά. Διότι ουδείς έχει καταλάβει αν η αντιπρόταση του ΣΥΡΙΖΑ κινείται εντός ή εκτός του ευρωπαϊκού πλαισίου.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024