Δυο εβδομάδες έξω ο Κοντρέρας, χαλάει του Ενζονζί
Εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο εβδομάδες θα παραμείνει ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης του Ολυμπιακού. Ο Χιλιανός στόπερ υποβλήθηκε την Πέμπτη σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς, με τις εξετάσεις να δείχνουν ότι έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες.
Εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο εβδομάδες θα παραμείνει ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης του Ολυμπιακού. Ο Χιλιανός στόπερ υποβλήθηκε την Πέμπτη σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς, με τις εξετάσεις να δείχνουν ότι έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό.
Ο παραπάνω τραυματισμός χρειάζεται τουλάχιστον 15 ημέρες ξεκούρασης για να ξεπεραστεί, πράγμα που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από το ματς με τον Λεβαδειακό (2/9), ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.
Χαλάει του Ενζονζί
Στο μεταξύ, δυσκολεύει όπως φαίνεται η μεταγραφή του Στιβεν Ενζονζί από την Μπλάκμπερν. Η αγγλική ομάδα άλλαξε τις απαιτήσεις της και οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να συζήτησαν με την αγγλική ομάδα για την αγορά του παίκτη και όχι για δανεισμό του.
Παρόλα αυτά το ποσό που ζητάνε τα «ρόδα» είναι μεγάλο, σύμφωνα με τον Ολυμπιακό, και η κατάσταση φαίνεται να «παγώνει» για τώρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Champions League: Παίκτης της σεζόν ο Κβαρατσχέλια (pic)
- «Μια βαρετή ομάδα»: «Κράξιμο» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Άρσεναλ μετά τον τελικό
- Ο Ίμπον Ναβάρο «κλείνει» στον Ερυθρό Αστέρα κι έτσι «ανοίγει ο δρόμος» για Σπανούλη στον Άρη
- Με τρομερό Μοντέρο, η Βαλένθια διέλυσε τη Μπαρτσελόνα και την άφησε με μειονέκτημα έδρας στα playoffs
- Η μεγαλειώδης φιέστα της Παρί Σεν Ζερμέν: Το Παρίσι υποδέχθηκε την πρωταθλήτρια Ευρώπης (vid+pics)
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στο «μάτι» τον Ντέκλαν Ράις
- Η… μισή Παρί στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν στο Champions League (pic)
- Η υπόσχεση του Φώτη Ιωαννίδη στους οπαδούς της Σπόρτινγκ: «Θα αγωνιστώ για όσα αξίζει ο σύλλογος κι εσείς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442