Η Νάπολι φρόντισε να κλείσει τα αυτιά του Εντινσον Καβάνι στις «σειρήνες» των άλλων ομάδων και παράλληλα να εκτοξεύσει το κασέ του. Ο Ουρουγουανός σταρ, πρώτος σκόρερ της ομάδας της Σικελίας, συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιο του για δύο ακόμη χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2018, βάζοντας τέλος στη φημολογία για μεταγραφή του σε ομάδα της Ισπανίας ή της Αγγλίας.
Ο πρόεδρος, μάλιστα, του ιταλικού συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, για να έχει το κεφάλι του ήσυχο θα διπλασιάσει τις ετήσιες αποδοχές του Καβάνι από τα δύο στα τέσσερα εκατ. ευρώ και θα έχει ρήτρα στο νέο συμβόλαιο το αστρονομικό ποσό των 55 εκατ. ευρώ.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.