Κάλεσμα στον κόσμο του: «Κρίνεται το Champions League»
Τη στήριξη του κόσμου του εν όψει της αυριανής ρεβάνς με τη Μάλαγα ζήτησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για με ανακοίνωση που εξέδωσε εν όψει του κρίσιμου αγώνα για τα πλέι οφ του Champions League. Οι «πράσινοι» ελπίζουν σε μια «ζεστή» εξέδρα στο ΟΑΚΑ που μπορεί να βοηθήσει στην ανατροπή του 2-0 από το πρώτο παιχνίδι στην Ισπανία.
Τη στήριξη του κόσμου του εν όψει της αυριανής ρεβάνς με τη Μάλαγα ζήτησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για με ανακοίνωση που εξέδωσε εν όψει του κρίσιμου αγώνα για τα πλέι οφ του Champions League. Οι «πράσινοι» ελπίζουν σε μια «ζεστή» εξέδρα στο ΟΑΚΑ που μπορεί να βοηθήσει στην ανατροπή του 2-0 από το πρώτο παιχνίδι στην Ισπανία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τη Malaga CF:
«Αύριο ο Παναθηναϊκός μας δίνει, με αντίπαλο τη Malaga, έναν πολύ σημαντικό αγώνα που θα κρίνει την είσοδο της ομάδας στη φάση των ομίλων του UEFA Champions League.
Η στήριξη των φιλάθλων μας και ο παλμός της εξέδρας είναι στοιχεία απαραίτητα στον Παναθηναϊκό προκειμένου να καταφέρει μια επιτυχία από αυτές που έχουν ταυτίσει το όνομά του με τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Καλούμε λοιπόν όλους τους Παναθηναϊκούς να βρεθούν αύριο στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, στο πλευρό της ομάδας λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη, όπως άλλωστε το έκαναν και με παραδειγματικό τρόπο στον πρόσφατο αγώνα με τη Motherwell, ότι η συμπεριφορά όλων πρέπει να διατηρηθεί σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια, καθώς η UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε ενέργειες που παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, ενημερώνουμε ότι:
• Οι θύρες του Σταδίου θα ανοίξουν στις 18.45.
• Οι κάτοχοι των εισιτηρίων στις θύρες 1 έως 4 και 28 έως 35, μπορούν να προσέρχονται από τον Τομέα Α, πλησίον του Τείχους των Εθνών.
• Οι κάτοχοι εισιτηρίων στις υπόλοιπες Θύρες, θα μπορούν να προσέρχονται και από τους τομείς Β, Γ και Δ στη βορειοανατολική πλευρά του ΟΑΚΑ».
Το όνομα του Αθηναίου Άγγελου Ευαγγέλου δεν έπαιξε για να σφυρίξει τον τελικό Κυπέλλου Betsson, όμως δεν εμφανίστηκε από το πουθενά. Γιατί τον επέλεξε ο Λανουά
Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ, απέκτησε μεγάλες διαφορές (8-14, 19-29) και πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από την έδρα του Ιωνικού, κάνοντας το 2-0 στη σειρά.
Αυστηρές περικοπές από τον νέο ιδιοκτήτη των Μπλείζερς που απαιτεί νωρίτερα τσεκ άουτ από ξενοδοχεία, μικρά συμβόλαια στους προπονητές, ενώ απαγόρευσε ακόμη και τα δωρεάν μπλουζάκια για τους οπαδούς!
Ο Σέρχιο Κόκε, μίλησε για πρώτη φορά με την αποφυλάκιση του και αναφέρθηκε στη ζωή του, το ποδόσφαιρο, αλλά και στη φυλακή στην οποία κατέληξε για υπόθεση ναρκωτικών. Επίσης αποκάλυψε ότι Netflix ενδιαφέρεται να κάνει την ιστορία του ου ταινία.