
Ο μονόλογος του Πεντρόζα στο Μπρνο
O Dani Pedrosa (Honda) έδειξε πως μπορεί να διεκδικήσει την pole position στο Grand Prix της Τσεχίας.
Με κυρίαρχο τον Dani Pedrosa (Honda) ολοκληρώθηκε το 3ο και τελευταίο κομμάτι των ελεύθερων δοκιμαστικών του Grand prix της Τσεχίας.
Ο Ισπανός από τον πρώτο γύρο ήταν ταχύτατος και με χρόνο 1:56.202 κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση.
Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Ben Spies (Yamaha). Ο Τεξανός ξεπέρασε την πτώση της Παρασκευής και παρότι άργησε να βρει το ρυθμό του, στο τέλος ήταν πολύ γρήγορος. Πίσω του έμεινε ο Jorge Lorenzo. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας δοκίμασε ένα διαφορετικό set up στην “M1” το οποίο μάλλον δεν λειτούργησε.
Στην 4η και 5η θέση βρέθηκαν τα δύο Yamaha Tech3 των Andrea Dovizioso και Cal Crutchlow. Την εξάδα έκλεισε ο Valentino Rossi με την Ducati.
auto.in.gr
- Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών – Οι διασταυρώσεις και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
- Η μυθική εμφάνιση του Μέσι και η αποθέωση από τους συμπαίκτες του (vids)
- Η απίθανη αντίδραση του Λιονέλ Σκαλόνι στο 3-2 της Αργεντινής (vid)
- Ξεκίνησε προετοιμασία ο Άρης: «Κλικ» από την πρώτη προπόνηση
- Στους ομίλους του FIBA Europe Cup η Μύκονος Betsson (pic)
- Λίσι για τις μεταγραφές: «Ελπίζω να έρθουν παίκτες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς»
- LIVE: Ελβετία – Κολομβία (πέναλτι)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442