Σαββατοκύριακο με καύσωνα, ανάσα δροσιάς από την Τρίτη
Σε υψηλά επίπεδα παραμένει η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να προβλέπει ότι ο υδράργυρος θα φθάσει στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές τους 40 και πιθανώς κατά τόπους τους 41 βαθμούς Κελσίου. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από το απόγευμα της Δευτέρας αρχικά από τα δυτικά και τα βόρεια, και την Τρίτη αναμένεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα.
Σε υψηλά επίπεδα παραμένει η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να προβλέπει ότι ο υδράργυρος θα φθάσει στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές τους 40 και πιθανώς κατά τόπους τους 41 βαθμούς Κελσίου.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από το απόγευμα της Δευτέρας αρχικά από τα δυτικά και τα βόρεια, και την Τρίτη αναμένεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα.
Η ΕΜΥ προβλέπει για το Σάββατο θερμοκρασία κατά τόπους έως και τους 41 βαθμούς Κελσίου, και βόρειους ανέμους έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Ανάλογη είναι η εικόνα για την Κυριακή.
Για τη Δευτέρα η Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει ότι τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα βροχών κυρίως στα ορεινά.
Η θερμοκρασία θα κινείται αρχικά σε υψηλά επίπεδα κυρίως στην ανατολική χώρα και το απόγευμα θα υπάρξει σταδιακή πτώση από τα δυτικά και βόρεια.
Την τρίτη η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει αισθητή πτώση σε όλη τη χώρα.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής