Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Στα άκρα έχουν φτάσει οι σχέσεις της ΑΕΚ με τον Δημήτρη Σιαλμά, καθώς ο τελευταίος δεν έδωσε το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρα (20/8). Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναχώρησε για το Αζερμπαϊτζάν προκειμένου να υπογράψει στην Μπακού, χωρίς να έχει εξασφαλίσει την άδεια της «Ένωσης».
Στα άκρα έχουν φτάσει οι σχέσεις της ΑΕΚ με τον Δημήτρη Σιαλμά, καθώς ο τελευταίος δεν έδωσε το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρα (20/8).
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναχώρησε για το Αζερμπαϊτζάν προκειμένου να υπογράψει στην Μπακού, χωρίς να έχει εξασφαλίσει την άδεια της «Ένωσης».
Φέρεται μάλιστα αποφασισμένος να καταθέσει προσφυγή, για να είναι καλυμμένος νομικά από την αδικαιολόγητη απουσία του από την προπόνηση, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η στάση που θα κρατήσει η ΑΕΚ.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!