Αναβολή από Μαύρο, νέα διορία σε Κουτσιανικούλη
Την αναβολή της συνέντευξης Τύπου που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη αποφάσισε ο Θωμάς Μαύρος εξαιτίας του ενδιαφέροντος που προέκυψε από πλευράς Δημήτρη Βιντιάδη. Ενδεικτικό της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στην φετινή ΑΕΚ είναι ότι η διοίκηση έδωσε νέα διορία στον Βασίλη Κουτσιανικούλη για να απαντήσει στην προτασή της μολονότι την έχει ήδη στήσει δύο φορές και δεν εμφανίστηκε να υπογράψει το συμβόλαιο που του προτάθηκε.
Την αναβολή της συνέντευξης Τύπου που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη αποφάσισε ο Θωμάς Μαύρος εξαιτίας του ενδιαφέροντος που προέκυψε από πλευράς Δημήτρη Βιντιάδη.
Η απόφαση αυτή ελήφθη «για το καλό της ΑΕΚ», όπως τόνισε, και την ανάγκη να μην παρουσιαστεί η ΑΕΚ διαιρεμένη στον υποψήφιο επενδυτή.
«Δεν θέλω να πω κάτι τώρα που θα φανεί άσχημα προς τα έξω και ειδικά προς τον υποψήφιο επενδυτή», είπε στο «aek365» ο Μαύρος και εξήγησε:
«Από τη στιγμή που υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον, και όχι μία κουβέντα του… αέρα, αναβάλω αυτή τη συνέντευξη Τύπου. Εύχομαι και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα πάρουν την ΠΑΕ αυτοί οι κύριοι. Θα είναι μεγάλο γεγονός ότι η ομάδα έμεινε στην κατηγορία και έχει προοπτική να προχωρήσει, με αυτούς.
Αν δεν συμβεί αυτό (σ.σ. δηλαδή δεν προχωρήσει για κάποιους λόγους το ενδιαφέρον των υποψήφιων επενδυτών) τότε θα κάνω τη συνέντευξη Τύπου και θα μιλήσω για όλα. Για το καλό της ΑΕΚ, όμως τώρα, την αναβάλω. Θα πρέπει να υπάρχει ηρεμία, ενότητα, καλή εικόνα προς τον ενδιαφερόμενο επενδυτή».
Ενδεικτικό της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στην φετινή ΑΕΚ είναι ότι η διοίκηση έδωσε νέα διορία στον Βασίλη Κουτσιανικούλη για να απαντήσει στην προτασή της μολονότι την έχει ήδη στήσει δύο φορές και δεν εμφανίστηκε να υπογράψει το συμβόλαιο που του προτάθηκε.
Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αρχικά είχε δεσμευτεί να πάει την Παρασκευή στα Σπάτα για να υπογράψει το προσύμφωνό του με την ΑΕΚ αλλά δεν το έκανε.
Αφού επικοινώνησε με τους ανθρώπους της «Ένωσης», εξέφρασε τους προβληματισμούς του για την κατάσταση αλλά εντέλει ορίστηκε νέο ραντεβού για το Σάββατο. Οι ιθύνοντες της Ένωσης όμως μάταια τον περίμεναν και αυτή την φορά.
Ο Κουτσιανικούλης «έστησε» δύο σερί μέρες την διοίκηση της ΑΕΚ και τελικά αποφάσισε να ζητήσει προθεσμία μέχρι την Δευτέρα για να απαντήσει οριστικά στην πρόταση που του έχει κατατεθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/5): Πού θα δείτε το Άρσεναλ – Μπέρνλι και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης
- NBA: Oι Καβαλίερς συνέτριψαν τους Πίστονς και προκρίθηκαν στους τελικούς της Ανατολής (125-94)
- Μπαρτσελόνα-Μπέτις 3-1: Δάκρυσε ο Λεβαντόφσκι, έλαμψε ο Ραφίνια
- Φωτογραφίες και βίντεο από την απονομή του τίτλου στην ΑΕΚ
- Χάος και διακοπή στο Ναντ – Τουλούζ: Επεισόδια και εισβολή οπαδών των «καναρινιών» στον αγωνιστικό χώρο (vid)
- Ολυμπιακός: Η συνέντευξη Τύπου του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ
- Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League
- Νιουκάστλ – Γουέστ Χαμ 3-1: Με το… ενάμισι πόδι στη Championship
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 18.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-bhylviu-14464685-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442