Πανελλήνιο ρεκόρ πέτυχε ο Φιλιππίδης με 5.76μ στο επί κοντώ
Τις... υψηλές πτήσεις του συνεχίζει ο Κώστας Φιλιππίδης καθώς λίγες ημέρες μετά την έβδομη θέση που κατέλαβε στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Ειδικότερα, με άλμα στα 5.76 που έκανε στο μίτινγκ στίβου του Λαντάου της Γερμανίας, ο Έλληνας επικοντιστής κατέρριψε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ που ήταν 5.75μ., που είχε ο ίδιος με 5.75 από 2005 και τα επόμενα χρόνια είχε ισοφαρίσει δύο φορές (στο περυσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νταεγού και τον Αύγουστο του 2008).
Τις… υψηλές πτήσεις του συνεχίζει ο Κώστας Φιλιππίδης καθώς λίγες ημέρες μετά την έβδομη θέση που κατέλαβε στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Ειδικότερα, με άλμα στα 5.76 που έκανε στο μίτινγκ στίβου του Λαντάου της Γερμανίας, ο Έλληνας επικοντιστής κατέρριψε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ που ήταν 5.75μ., που είχε ο ίδιος με 5.75 από 2005 και τα επόμενα χρόνια είχε ισοφαρίσει δύο φορές (στο περυσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νταεγού και τον Αύγουστο του 2008).
Ο Φιλιππίδης πέρασε με την πρώτη τα 5.41, με τη δεύτερη προσπάθεια τα 5.61, με την πρώτη τα 5.71 και με την τρίτη τα 5.76.
Ο Γερμανός Μπιορν Οτο, «ασημένιος» Ολυμπιονίκης το Λονδίνου, ξεπέρασε τα 5.81 και ο συμπατριώτης του Ράφαελ Χολντζέπε, «χάλκινος» στο Λονδίνο, να μένει στα 5.71.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Stoiximan GBL: Συνέχεια στους ημιτελικούς με Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
- Η απόλυτη «μάχη» για τον πρωταθλητή Ευρώπης – Παρί Σεν Ζερμέν και Άρσεναλ στον τελικό του Champions League
- The Expla-in Project | My precious…
- Τζόκοβιτς για τον αποκλεισμό στο Roland Garros: «Άξιζε τη νίκη ο Φονσέκα – Έμεινα από δυνάμεις»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (30/5): Πού θα δείτε τον τελικό του Champions League και τους ημιτελικούς της GBL
- Ο τελικός των σταρ, της λάμψης και των celebrities του παγκόσμιου ποδοσφαίρου
- Μουντιάλ: Το «μοντέλο» της Goldman Sachs» δίνει ως φαβορί την Ισπανία
- 30 Μαΐου 2024, ώρα 12:34 π.μ., ο χρόνος σταμάτησε, η λύτρωση ήρθε, ο Ολυμπιακός έγραψε (την) ιστορία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 30.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-nickmayer-4118825-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442