Οι Ρωσίδες για τέταρτη φορά στο ψηλότερο σκαλί του ανσάμπλ
Το τέταρτο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο στο ανσάμπλ της ρυθμικής γυμναστικής σε Ολυμπιακούς Αγώνες κατέκτησε η Ρωσία, στο Λονδίνο. Οι Αναστασία Μπλίζνιουκ, Ουλιάνα Ντόνσκοβα, Ξένια Ντούντκινα, Αλίνα Μακαρένκο, Αναστασία Ναζαρένκο και Καρολίνα Σεβαστιάνοβα συγκέντρωσαν 57.000 βαθμούς στα δύο προγράμματα που εκτέλεσαν στο σημερινό τελικό και ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Το τέταρτο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο στο ανσάμπλ της ρυθμικής γυμναστικής σε Ολυμπιακούς Αγώνες κατέκτησε η Ρωσία, στο Λονδίνο.
Οι Αναστασία Μπλίζνιουκ, Ουλιάνα Ντόνσκοβα, Ξένια Ντούντκινα, Αλίνα Μακαρένκο, Αναστασία Ναζαρένκο και Καρολίνα Σεβαστιάνοβα συγκέντρωσαν 57.000 βαθμούς στα δύο προγράμματα που εκτέλεσαν στο σημερινό τελικό και ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Δεύτερη καλύτερη βαθμολογία είχε η Λευκορωσία των «ασημένιων» Αλίνα Τουμίλοβιτς, Ναταλία Λέστσικ, Μαρίνα Αντσάροβα, Ξένια Σάνκοβιτς, Αναστασία Ιβάνκοβα και Αλιαξάντρα Νάρκεβιτς με 55.500 βαθμούς, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ιταλία με τις Ελίσα Μπλάντσι, Ελίσα Σαντόνι, Ρομίνα Λαουρίτο, Ανζέλικα Σαβραγιούκ, Μάρτα Πανίνι και Αντρέα Στεφανέσκου με 55.450 στο σύνολο.
Η τελική κατάταξη στο ανσάμπλ της ρυθμικής γυμναστικής, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, μετά την ολοκλήρωση του τελικού έχει ως εξής:
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.