Τέλος για φέτος ο Ασάφα Πάουελ, χάνει και τα 4×100μ. του Λονδίνου
Τέλειωσε η χρονιά για τον Ασάφα Πάουελ. Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ τραυματίστηκε ενώ έτρεχε στον τελικό των 100μ. (με αποτέλεσμα να τερματίσει 8ος με τον... απίστευτο χρόνο 11.99!) και όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έχει υποστεί θλάση, που θα τον αφήσει περίπου τρεις εβδομάδες εκτός προπονήσεων.
Τέλειωσε η χρονιά για τον Ασάφα Πάουελ. Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ τραυματίστηκε ενώ έτρεχε στον τελικό των 100μ. (με αποτέλεσμα να τερματίσει 8ος με τον… απίστευτο χρόνο 11.99!) και όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έχει υποστεί θλάση, που θα τον αφήσει περίπου τρεις εβδομάδες εκτός προπονήσεων.
Αυτό σημαίνει πως δεν προλαβαίνει να δώσει άλλο αγώνα φέτος, φυσικά δεν τείθεται θέμα συμμετοχής του στην ομάδα της σκυταλοδρομίας της Τζαμάικα στα 4Χ100μ., ενώ θα ακυρωθεί η συμμετοχή του και σε όσα μίτινγκ είχε προγραμματίσει να λάβει μέρος αμέσως μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γυναίκες ξαναγράφουν την ιστορία στη Wikipedia: Ένας αγώνας ενάντια στην ανισότητα
- Σε έχω δει, κάπου σε ξέρω: Η επιστήμη γνωρίζει γιατί ξεχνάμε εύκολα τα ονόματα κάποιων
- Κυπριακό χωριό πουλήθηκε σε ισραηλινή εταιρεία – Οι περιβαλλοντικοί και πολιτικοί προβληματισμοί
- Πόσο πρέπει να ανησυχούμε για τον χανταϊό που ξέσπασε στο MV Hondius;
- Ομόλογα: Η «επιστροφή» των spreads και οι νέες ισορροπίες
- Δικαστικό μπλόκο για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν θεμελιώνεται η τέλεση των καταγγελλόμενων αξιόποινων πράξεων»






