
Στον εισαγγελέα της Σύρου ο συλληφθείς για την κακοποίηση της 15χρονης
Στον εισαγγελέα της Σύρου οδηγήθηκε την Κυριακή ο νεαρός άνδρας που συνελήφθη για την υπόθεση της κακοποίησης της 15χρονης στην Πάρο στις 22 Ιουλίου. Ο 21χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη σε σπίτι στη Νέα Χαλκηδόνα και το βράδυ του Σαββάτου έγινε η μεταγωγή του στην Ερμούπολη. Ο νεαρός ομολόγησε την πράξη του, ενώ και οι εργαστηριακές εξετάσεις έδειξαν ότι τα δείγματα DNA που ελήφθησαν από τον νεαρό αλλοδαπό είναι ίδια με αυτά που βρέθηκαν στο σώμα και τα ρούχα της κοπέλας.
Στον εισαγγελέα της Σύρου οδηγήθηκε την Κυριακή ο νεαρός άνδρας που συνελήφθη για την υπόθεση της κακοποίησης της 15χρονης στην Πάρο στις 22 Ιουλίου.
Ο 21χρονος αλλοδαπός, πακιστανικής καταγωγής εντοπίστηκε σε σπίτι στη Νέα Χαλκηδόνα.
Στις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου έφτασε στην Ερμούπολη της Σύρου, προκειμένου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Ο νεαρός ομολόγησε την πράξη του, λέγοντας ότι αρχικό του κίνητρο ήταν να αρπάξει το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας.
Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα αντέδρασε και εκείνος χτύπησε το κεφάλι της στα βράχια με αποτέλεσμα να την αφήσει αναίσθητη. Στη συνέχεια, ασέλγησε σε βάρος της και τράπηκε σε φυγή.
Νωρίτερα, οι εργαστηριακές εξετάσεις έδειξαν ότι τα δείγματα DNA που ελήφθησαν από τον νεαρό αλλοδαπό είναι ίδια με αυτά που βρέθηκαν στο σώμα και τα ρούχα της κοπέλας.
Ο Πακιστανός εργαζόταν τα τελευταία τρία χρόνια ως κηπουρός σε τουριστική μονάδα σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από το σημείο της άγριας κακοποίησης της 15χρονης.
Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό της 15χρονης έσπευσε να αναχωρήσει για Αθήνα. Ως δικαιολογία επικαλέστηκε το θάνατο συγγενούς του στην Αθήνα, ο οποίος ωστόσο είχε σημειωθεί προ πολλών εβδομάδων.
Αργότερα έκλεισε και το κινητό τηλέφωνό του και τα ίχνη του είχαν χαθεί το τελευταίο δεκαπενθήμερο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Markos by Night: Ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει με το «Άλλος για Survivor»
- Νεκρή από σφαίρες στο κεφάλι η γυναίκα που εμπλεκόταν σε απόπειρα δολοφονίας Ουκρανού μεγιστάνα – Δύο συλλήψεις
- 4 εκατ. Ευρώ για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας στον Πειραιά
- «Αδειάζουν» στελέχη της ΝΔ τον Γεωργιάδη για την επίθεση στον Τσίπρα – Ανευθυνότητα να καταγγέλλει διαφθορά χωρίς στοιχεία
- Συμφωνία της Μαδρίτης: Το δίλημμα «συνεννόηση ή αναμέτρηση»
- «Το Μενού της Εβδομάδας» από την Αργυρώ: Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Σύνοδος ΝΑΤΟ: «Συνήθης πολιτική πρακτική, δεν αιφνιδιαζόμαστε» – Σάντσεθ για δηλώσεις Τραμπ
- Στο ΕΚΑΒ ο Ανδρουλάκης – «Δεν θα επιτρέψουμε το Υπουργείο Υγείας να μετατραπεί σε Υπουργείο Προπαγάνδας» του Γεωργιάδη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442