Διάλογο με τους πολίτες για θέματα ασφάλειας ξεκινά το υπουργείο Δημόσιας Τάξης
Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ξεκινά ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες, οι οποίοι θα μπορούν να καταθέτουν, μέσω του διαδικτύου, τις προτάσεις τους για τον τρόπο λειτουργίας της ΕΛ.ΑΣ. και τη βελτίωσή της, τις αναγκαίες κατά τη γνώμη τους αλλαγές και τα οργανωτικά προβλήματα που έχουν παρατηρήσει.
Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ξεκινά από σήμερα ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες, οι οποίοι θα μπορούν να καταθέτουν, μέσω του διαδικτύου, τις προτάσεις τους για τον τρόπο λειτουργίας της Ελληνικής Αστυνομίας και τη βελτίωσή της, τις αναγκαίες κατά τη γνώμη τους αλλαγές και τα οργανωτικά προβλήματα που έχουν παρατηρήσει.
Οι προτάσεις θα κατατίθενται μέσω της διαδικτυακής τοποθεσίας του Υπουργείου (www.yptp.gr) και της ιστοσελίδας της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr), στην ειδική φόρμα που υπάρχει εκεί, με τίτλο «Ανοιχτός Διάλογος με τους πολίτες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κούβα: Αγνοούνται 2 ιστιοφόρα και το πλήρωμά τους που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια
- ΗΠΑ: Για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια ρώσοι κοινοβουλευτικοί συναντώνται με αξιωματούχους στην Ουάσιγκτον
- Αυστραλία: Κυκλώνας προκαλεί διακοπή λειτουργίας σε δυο από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής ΥΦΑ στον κόσμο
- Βουλγαρία: Από τις λίγες χώρες παγκοσμίως με δημόσια κυρίαρχη τεχνητή νοημοσύνη δωρεάν για τους πολίτες της
- Ο Τραμπ υπόσχεται πως θα καταβληθεί η μισθοδοσία για το προσωπικό ασφαλείας στα αεροδρόμια
- Φλόριντα: Διώκεται νεαρός για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην έδρα της CENTCOM