Η Τράπεζα Πειραιώς διέκοψε τη διαδικασία πώλησης της θυγατρικής της στην Αίγυπτο
Την απόφαση της να διακόψει τη διαδικασία πώλησης της θυγατρικής της στην Αίγυπτο, ανακοίνωσε την Τρίτη η Τράπεζα Πειραιώς και τόνισε ότι θα εστιάσει στην παροχή πλήρους υποστήριξης των τραπεζικών εργασιών του ομίλου στη χώρα.
Την απόφαση της να διακόψει τη διαδικασία πώλησης της θυγατρικής της στην Αίγυπτο, ανακοίνωσε την Τρίτη η Τράπεζα Πειραιώς και τόνισε ότι θα εστιάσει στην παροχή πλήρους υποστήριξης των τραπεζικών εργασιών του ομίλου στη χώρα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση προς το Χρηματιστήριο, «η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει ότι αποφάσισε να διακόψει τη διαδικασία πώλησης της θυγατρικής της “Piraeus Bank Egypt”».
» Η Τράπεζα Πειραιώς δεν προτίθεται να αναζητήσει προτάσεις ενδιαφερομένων για εξαγορά της θυγατρικής στο προσεχές μέλλον και θα εστιάσει στην παροχή πλήρους υποστήριξης των τραπεζικών εργασιών του Ομίλου στην Αίγυπτο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Ο Τραμπ ζητά από την CENTCOM να ανοίξουν οι «πύλες της κολάσεως» κατά του Ιράν
- Κυβερνοεπίθεση στον ιστότοπο της κενυατικής προεδρίας – Οι χάκερ ζητούσαν ως λύτρα 5 bitcoin
- Βραζιλία: Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε στον Μιλέι να επισκεφθεί τον πρώην πρόεδρο Μπολσονάρο
- Πυρκαγιές στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Εκκενώθηκαν ισραηλινοί οικισμοί
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442