Ο Φρανσουά Ολάντ στο Λονδίνο για να εμψυχώσει τους Γάλλους αθλητές
Ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ αναμένεται σήμερα, Δευτέρα, στο Λονδίνο προκειμένου να επισκεφθεί την αποστολή της χώρας, που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ αναμένεται σήμερα, Δευτέρα, στο Λονδίνο προκειμένου να επισκεφθεί την αποστολή της χώρας, που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Συνοδευόμενος από την υπουργό Αθλητισμού Βαλερί Φουρνεϊρόν, ο κ. Ολάντ θα γευματίσει με τους Γάλλους αθλητές στο Ολυμπιακό Χωριό και το απόγευμα θα παρακολουθήσει την προσπάθειά τους για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στην κορυφαία διοργάνωση.
Ο Γάλλος πρόεδρος θα παρακολουθήσει αγώνες τζούντο και πυγμαχίας, ενώ αργότερα θα δει το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα χάντμπολ γυναικών με την Ισπανία και στη συνέχεια θα μεταβεί στο κολυμβητήριο, όπου αρκετοί Γάλλοι αθλητές έχουν ελπίδες διάκρισης.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Για πρώτη φορά μετά το 2001, η ιστορική Κόβεντρι -υπό τις οδηγίες του Φρανκ Λάμπαρντ πλέον- επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…