Πέντε χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή για τον εκδότη Μ.Ανδρουλιδάκη
Σε πέντε χρόνια φυλάκισης, χωρίς αναστολή, καταδικάστηκε ο εκδότης Μιχάλης Ανδρουλιδάκης, ο οποίος δικαζόταν στο Β' Τριμελές Κακουργιοδικείο για υπόθεση υπεξαίρεσης.
Σε πέντε χρόνια φυλάκισης, χωρίς αναστολή, καταδικάστηκε ο εκδότης Μιχάλης Ανδρουλιδάκης, ο οποίος δικαζόταν στο Β’ Τριμελές Κακουργιοδικείο για υπόθεση υπεξαίρεσης.
Συγκεκριμένα στο κατηγορητήριο αναφερόταν ότι ο ίδιος είχε υπεξαιρέσει το ποσό των 2,7 εκατ. ευρώ που προοριζόταν για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του καναλιού Tempo.
Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε την ποινή των πέντε ετών χωρίς αναστολή και αναζητείται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χάος στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια – Ουρές, καθυστερήσεις και χαμένες πτήσεις από το νέο σύστημα εισόδου-εξόδου
- Ισραήλ: Ελεύθερος Παλαιστίνιος δημοσιογράφος – Καταγγέλλει φριχτές συνθήκες κράτησης
- Λίβανος: Εκτοπισμένοι από τον νότο διαδηλώνουν κατά των ισραηλινών κατεδαφίσεων
- Γιάννης Αντετοκούνμπο και Νόβακ Τζόκοβιτς στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός – Μονακό
- Ολυμπιακός: Νοκ-άουτ με ενοχλήσεις στη μέση ο Γουόρντ – Τα δεδομένα για το Game 3
- Γιατί το Ιράν δεν λυγίζει (ακόμα): Το παρασκήνιο της οικονομικής του επιβίωσης
