Πήρε την ασφαλιστική, ακολουθεί η εγγυητική
Αγώνα δρόμου δίνει η ΑΕΚ για να προλάβει να μαζέψει όλα τα έγγραφα που θα πρέπει να καταθέσει στην ΕΕΑ, ενώ την Πέμπτη θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει και την εγγυητική επιστολή από τράπεζα όπως απαιτείται.
Αγώνα δρόμου δίνει η ΑΕΚ για να προλάβει να μαζέψει όλα τα έγγραφα που θα πρέπει να καταθέσει στην ΕΕΑ, ενώ την Πέμπτη θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει και την εγγυητική επιστολή από τράπεζα όπως απαιτείται.
Τελεσίγραφο από τη ΦΑΕ για το άρθρο 44
Εν τω μεταξύ, νέα προθεσμία πέντε ημερών έδωσε στην ΑΕΚ η εφορία ώστε να πληρώσει τη δόση του περασμένου Σεπτεμβρίου, αλλιώς θα προχωρήσει στην κατάθεση αίτησης διάρρηξης της ρύθμισης. Τρέχουν» στην ΠΑΕ για να βρουν τις 300.000 ευρώ που τους λείπουν για το 1,2 εκατ. ευρώ που απαιτείται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Άνοιξε το σκορ ο Αντρέ Λουίς με ένα πανέμορφο γκολ (vid)
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Πρόβλημα και με τον Ντάνι Γκαρθία – Αποχώρησε κατευθείαν για τα αποδυτήρια (vid)
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Η εντυπωσιακή απόκρουση του Τζολάκη (vid)
- Τι λένε στην Ιταλία: «Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Γουόκαπ» (pic)
- Κέιν: «Ο Χάαλαντ είναι θηρίο, τα σωματικά του χαρακτηριστικά είναι απίστευτα»
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Ενοχλήσεις ο Κλέιτον και αναγκαστική αλλαγή στο 6ο λεπτό (vid)
- Η Βαλένθια ανακοίνωσε τον Μάριο Σεντ-Σουπέρι
- LIVE: Λέουβεν – Ολυμπιακός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442