Παίκτης του Πλατανιά Χανίων πρέπει να θεωρείται από σήμερα ο Ηλίας Αναστασάκος. Ο έμπειρος φορ, που έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο, συμφώνησε με τον κρητικό σύλλογο για συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με τους «νεοφώτιστους» στη Σούπερ Λίγκα. Ο Αναστασάκος βρέθηκε σήμερα στα Χανιά, συζήτησε με τους παράγοντες του συλλόγου και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.